adplus-dvertising
You are here:

Ianis Hagi, transfer de răsunet! Ofertă de la o echipă legendară dintr-un campionat de TOP al Europei

Ianis Hagi, transfer de răsunet! Ofertă de la o echipă legendară dintr-un campionat de TOP al Europei

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (23 de ani) ar putea ajunge în unul dintre cele cinci campionate puternice din Europa. Fotbalistul român e monitorizat atent de Olympique Lyon, francezii care au nevoie de un mijlocaş de creaţie de profilul fiului "Regelui". Ianis Hagi n-a avut un sezon grozav la Rangers şi ar putea schimba echipa în pauza de iarnă.

Ianis Hagi, transfer de răsunet! Ofertă de la o echipă legendară dintr-un campionat de TOP al Europei

Olympique Lyon monitorizează atent situaţia în care se află Ianis Hagi, mai ales după plecarea lui Steven Gerarrd, antrenorul care l-a dorit pe mijlocaşul român pe Ibrox Park. Jurnalistul Ekrem Konur a anunţat, vineri, interesul lui Lyon, o echipă legendară din Ligue 1, unul dintre campionatele de top ale Europei.

Sursa citată scrie că Olympique Lyon, care are nevoie de un mijlocaş de creaţie de profilul lui Ianis Hagi, ar putea face o ofertă de transfer pentru fotbalistul român. Nu se oferă detalii despre suma de transfer sau salariul pe care ar putea să-l aibă Ianis Hagi în Ligue 1, dar nici despre durata contractului pe care francezii l-ar oferi lui Ianis Hagi.

Despre Ianis Hagi s-a scris, în trecutul apropiat, că echipe precum Lazio, Galatasaray, AS Roma, FC Sevilla sau Aston Villa îl au pe "radar". Despre Aston Villa s-a scris că îl vrea pe Ianis Hagi tocmai pentru că l-a adus antrenor pe Steven Gerrard, antrenorul care l-a adus pe fiul "Regelui" şi în Scoţia.

Ianis Hagi a câştigat titlul cu Rangers sezonul trecut, dar în acest sezon nu a strâns cifre mulţumitoare şi s-a scris de mai multe ori că Rangers l-ar putea lăsa să plece. Fotbalistul român a acumulat 1.144 de minute în 18 meciuri din toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare