You are here:

Ianis Hagi, ultimele declaraţii înainte de startul partidei: ”Mă simt pregătit pentru acest moment”

Ianis Hagi, ultimele declaraţii înainte de startul partidei: ”Mă simt pregătit pentru acest moment”

Echipa națională

Comentarii

România întâlneşte astăzi, de la ora 19:00, naţionala Slovaciei, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024.

Ianis Hagi, înainte de România - Slovacia 

După victoria cu Ucraina, scor 3-0, şi înfrângerea cu Belgia, scor 0-2, pentru naţionala României urmează meciul decisiv de la EURO 2024. În faţă o vom avea pe Slovacia, o naţională care a impresionat împotriva Belgiei, câştigând meciul din prima etapă, scor 1-0.

Înainte de startul ultimei etape din grupe, situaţia în clasament este simplă. Toate cele 4 echipe din grupa E sunt la egalitate de puncte, 3. România are însă un avantaj important faţă de Slovacia, cea împotriva căruia va juca în această seară: golaverajul.

Ianis Hagi a vorbit chiar înainte de meci şi s-a arătat încrezător.

”Fanii au venit să ne susţină, îmi doresc să îi facem fericiţi în această seară. Vrem să câştigăm partida, apoi vedem la final pe loc suntem. Dar obiectivul nostru e să câştigăm partida.

Se pot întâmpla multe chestii, dar noi avem încredere în noi şi sperăm să fim fericiţi la finalul serii. Mă simt pregătit pentru acest moment. Cu siguranţă vom sărbători la finalul meciului”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV, înainte de România - Slovacia.

Afla mai multe despre: ianis hagiromâniaslovacia 

viewscnt
Articole similare