Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi vede din tribună finala Europa League! "E frustrant. Am emoţii, pentru că nu sunt pe gazon"

Ianis Hagi vede din tribună finala Europa League! "E frustrant. Am emoţii, pentru că nu sunt pe gazon"

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi a notat, miercuri, de la Sevilla, unde Glasgow Rangers se află pentru finala Ligii Europa, că abia aşteaptă să îşi vadă colegii în acţiune.

Ianis Hagi, înainte de finala Europa League

Ianis Hagi este accidentat şi nu va evolua în acest meci pentru Rangers.

“Sosire la Sevilla. Super încântat pentru diseară şi abia aştept să-i văd pe băieţi în acţiune. O seară imensă pentru toţi cei de la Rangers FC! Primirea călduroasă de care am avut parte aici a fost la alt nivel!”, a scris el pe Facebook.

De asemenea, internaţionalul român a vorbit şi pentru Sky Sports. 

"Sunt foarte entuziasmant să fiu sincer. Atmosfera şi oraşul sunt electrizante şi realizezi cât de departe ai ajuns. Nu e ceva surprinzător, pentru că am trăit multe cu fanii lui Rangers de-a lungul sezonului şi am ştiut că vin în număr mare azi. Trebuie să demonstrăm pe teren acum. 

Da, este cum este... Toată lumea şi-a făcut partea de-a lungul sezonului, eu mi-am făcut-o în grupă. Echipa a jucat bine în Europa şi suntem în poziţia de a fi în istorie. E frustrant, dar nu poţi să nu fii fericit pentru toţi oamenii din club. E uriaş, iar acum sunt fericit, am emoţii, pentru că nu sunt pe gazon. 

E important ca lumea să ştie unde era Rangers acum 10 ani, iar acum e una dintre scenele importante ale Europei. Cred că am fost pe o cale corectă, suntem pe o cale corectă şi să continuăm", a declarat Ianis Hagi. 

Echipa germană Eintracht Frankfurt va înfrunta pe Glasgow Rangers, formaţia lui Ianis Hagi, de la ora 22.00, în finala Ligii Europa, a doua competiţie europeană la nivel de cluburi. Meciul va avea loc la Sevilla, pe stadionul Ramon Sanchez-Pijzuan.

 

Afla mai multe despre: ianis hagifinala europa league 

viewscnt
Articole similare