Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu nemulţumit de arbitrajul din partida cu Rapid. Cum a comentat situaţia de la Dinamo: ”Nu poţi să acuzi doar lipsa banilor!”

Ianis Zicu nemulţumit de arbitrajul din partida cu Rapid. Cum a comentat situaţia de la Dinamo: ”Nu poţi să acuzi doar lipsa banilor!”

Liga 2

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, la Clinceni, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Farul Constanţa, în etapa a XII-a a Ligii a II-a.

Ianis Zicu, antrenorul constănţenilor a comentat la final jocul echipei sale şi s-a declarat dezamăgit de arbitraj: ”Dacă l-a tras, înseamnă că e roşu, pentru că trebuie să joci mingea, din ce ştiu. Eu ştiu că dacă nu joci mingea, se dau două sancţiuni, dacă joci mingea, se poate să nu se dea a doua sancţiune. El n-a jucat mingea, mingea era departe şi a tras de tricou” s-a revoltat tehnicianul constănţenilor.


Fost jucător la Dinamo, Zicu nu a fost indiferent nici cu privire la situaţia grea traversată de ”câini”: ”Sper să-şi revină cei din conducerea lui Dinamo şi să susţină echipa. Chiar dacă nu au fost plătiţi de atât timp, cred că în cele 5-6 partide puteau să facă mai mult decât un punct. Lucrul acesta trebuie să le dea de gândit jucătorilor, pentru că şi ei intră pe teren şi au o responsabilitate. Nu poţi să acuzi doar lipsa banilor, ai dreptul moral şi fizic să te duci la comisiile abilitate, ca să poţi să-ţi ceri drepturile, odată ce ai venit, îţi asumi şi acest risc, de a nu fi plătit, pentru că aşa se întâmplă în societatea românească de ani de zile. Şi noi, înainte, eram neplătiţi, şi noi aveam momente grele, dar nu puteai să te prezinţi şi să nu câştigi cel puţin două, trei puncte în 6 partide” a concluzionat Zicu.

În urma acestui succes, primul după trei înfrângeri, Rapid urcă de pe locul 16 pe 11, cu 16 puncte, la egalitate cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, de pe locul 10.

Farul se menţine pe locul 8, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: ianis zicu 

viewscnt
Articole similare