Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Zicu, poveste savuroasă cu Gabi Tamaş: "Haideţi afară, să ne batem. Voi 4 şi eu singur!"

Ianis Zicu, poveste savuroasă cu Gabi Tamaş: "Haideţi afară, să ne batem. Voi 4 şi eu singur!"

Fotbal intern

Comentarii

Ianis Zicu, fost coleg cu Gabi Tamaş, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare după ce fundaşul şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Ianis Zicu, poveste savuroasă cu Gabi Tamaş: "Haideţi afară, să ne batem. Voi 4 şi eu singur!"

Pe lângă mesajul emoţionant adresat lui Tamaş, Ianis Zicu a ţinut să povestească un episod amuzant despre fostul fundaş, unul dintre primele momente în care avea să-l cunoască cu adevărat pe liderul Gabi Tamaş.

„Nu am să uit niciodată când ai venit prima data la lot la U15 .... eu cu încă 3 colegi din Bucureşti am zis să te bagăm la mijloc să iţi luăm banii la un joc de cărţi (auzisem că ai bani din familie).

Şi nu ne-ai refuzat. Ai jucat cu noi, doar că tu ne-ai luat nouă toţi banii. Am mers toţi 4 în cameră şi am zis: 'A venit ţăranul ăsta de la munte să ne facă pe noi de bani. Haideţi să mergem peste el să ne luam banii înapoi'. 

Am venit la tine în camera şi ţi-am zis: 'Dă-ne banii înapoi sau, dacă nu vrei, te batem. Şi tu ai zis: 'Haideţi afara să ne batem: voi 4 şi eu singur că să nu stricăm ceva în cameră'. Nu a ieşit nimeni. Am avut noroc că nu am ieşit. Mi-am dat seama încă de atunci, ăla a fost momentul când mi-am zis în gând: cu el trebuie să stau în cameră.

Succes, Gabi, în orice vrei să faci de acum înainte! Cu respect pe viaţă, al tău prieten Ianis”, a scris Ianis Zicu, pe Facebook.

Ianis Zicu, mesaj emoţionant după retragerea lui Gabi Tamaş

GABRIEL TAMAŞ s-a retras  oficial ca fotbalist profesionist!

Cândva prin 1998 ne cunoşteam la lotul naţional de juniori U15... eu mic şi slab de la mare, tu mare şi puternic de la munte. M-ai protejat când alţii mă certau că driblam mult pentru că tu ca şi fundaş erai mult mai tehnic decât mulţi mijlocaşi şi atacanţi şi sunt sigur că pe orice post ai fi jucat ai fi făcut-o mult mai bine decât mulţi dintre noi pe postul nostru. Sunt convins că toţi antrenorii te-au băgat să joci pentru că erai foarte, foarte bun fotbalist. 

După ajungeau să te cunoască şi vedeau că tu eşti genul care are 11 inimi de leu, nu doar o inimă ca toţi ceilalţi şi la mulţi şi aia perversă. Am fost colegi de cameră la naţionala de juniori, naţionala de tineret şi naţionala mare.

Am fost colegi de camera la Dinamo. Ţi-am cunoscut familia şi tu pe a mea. Am stat cu părinţii tăi şi tu cu ai mei. Eram fericit să ştiu că sunt protejat de cel mai puternic (atât fotbalistic, dar mai ales fizic). 

Cred că o mare parte din faptul că am ajuns fotbalist ţi se datorează şi tie. De la 15 la 19 ani mi-ai dat putere prin discuţiile din cameră când eram trist că nu am jucat bine sau că nu am fost titular.

Daca aş fi avut răutatea ta pe teren şi spiritul tău de sacrificiu în antrenament sigur jucam doar în Italia, Spania şi Anglia, dar suntem toţi diferiţi şi fiecare are drumul lui în viaţă.

Eu vreau să iţi mulţumesc pentru toate amintirile frumoase de pe teren sau din afara terenului pe care le am trăit împreună şi vreau să ştii că oricând sunt alaturi de tine. Ai fost, eşti şi o să ramai mereu prietenul meu! Felicitări Gabriel Tamaş pentru ţoată cariera! O să le fie dor multora de tine care te sunau că erai fotbalist, dar mie nu că am să te sun că şi până acum..adică mereu!

Afla mai multe despre: ianis zicugabi tamasretragere 

viewscnt
Articole similare