Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iar e scandal la PSG! Emery nu l-a lăsat pe Neymar să se antreneze după meciul din Liga Campionilor cu Anderlecht

Iar e scandal la PSG! Emery nu l-a lăsat pe Neymar să se antreneze după meciul din Liga Campionilor cu Anderlecht

PSG

Comentarii

Cotidianul L'Equipe anunţă noi tensiuni în tabăra lui PSG, iar brazilianul Neymar este din nou în prim-plan. După ce s-a certat în debutul sezonului cu Edinson Cavani din cauza unui penalty, jucătorul adus pe 222 de milioane de euro de la Barcelona a intrat în conflict acum şi cu antrenorul.

Miercuri a fost o zi excelentă pentru gruparea din Capitala Franţei, care s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la Bruxelles, contând pentru etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor. Mai mult, toate vedetele au reuşit să marcheze: Neymar, Mbappe, Cavani şi Di Maria.

După meci, Emery a programat o sesiune uşoară de antrenamente pentru jucătorii de bază şi o alta complexă pentru cei care nu au evolua niciun minut. Neymar a vrut să participe şi la sesiunea dedicată rezervelor, însă antrenorul nu l-a lăsat, trimiţându-l la vestiar.

Nervos, brazilianul a izbit mingea de perete înaintea de a pleca. Tensiunile apar din nou într-un moment nefavorabil pentru echipă. PSG se pregăteşte astăzi pentru derby-ul Franţei cu Marseille, programat în deplasare.

În zece meciuri oficiale disputate pentru PSG, Neymar a marcat nouă goluri şi a oferit opt assist-uri. 

Afla mai multe despre: neymarpsgligue 1frantaunai emeryliga campionilor 

viewscnt
Articole similare