Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată câţi bani a încasat FCSB în acest sezon din cupele europene! Roş-albaştrii vor juca pentru bani grei în ultimele două etape

Iată câţi bani a încasat FCSB în acest sezon din cupele europene! Roş-albaştrii vor juca pentru bani grei în ultimele două etape
Comentarii

FCSB a obţinut matematic calificare în şaisprezecimile Europa League graţie remizei de acasă cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1.

Cele zece puncte strânse până acum în faza grupelor le-au adus roş-albaştrilor peste un milion de euro. Cumulat, FCSB a încasat 7,3 milioane de euro datorită parcursului avut până acum în cupele europene.

BANI ÎNCASAŢI DE LA UEFA

Eliminare play-off UCL - 3.000.000 €


Calificare grupe UEL - 2.600.000 €
Trei victorii grupe UEL - 1.080.000 €
O remiză grupe UEL - 120.000 €
Calificare şaisprezecimi - 500.000 €

Dacă va obţine victorii în ambele meciuri rămase de disputat în faza grupelor, cu Plzen şi Lugano, atunci echipa antrenată de Nicolae Dică va mai obţine 720 de mii de euro + alţi 600 de mii de euro pentru câştigarea grupei. 

Nu sunt puşi la socoteală banii strânşi din biletele vândute pentru jocurile de acasă sau sumele încasate din drepturile TV. 

FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

 

Afla mai multe despre: fcsbpremii uefaeuropa leaguebanifinanciar 

viewscnt
Articole similare