Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iată cele mai bune meciuri de pariat pe goluri în oferta de miercuri!

Iată cele mai bune meciuri de pariat pe goluri în oferta de miercuri!

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri pe goluri 14.02.2018. Oferta de miercuri este dominată de meciurile din UEFA Champions League, însă pariorii pot găsi cote foarte bune şi în ligile din Brazilia.

Bilet pariuri pe goluri 14.02.2018. Botafogo - Ponte Preta

Primul joc ales este Botafogo SP – Ponte Preta. Botafogo în cele 6 jocuri disputate până acum are 3 victorii dar şi 3 înfrângeri. Cu un golaveraj negativ 6-7. Este pe primul loc în Grupa D a Campionatului Paulista. Botafogo a marcat în ultimele două jocuri de acasă 4 goluri, reuşind două victorii. Ponte Preta are un început de sezon ezitant, a reuşit doar două victorii şi în rest două egaluri şi două înfrângeri, aflându-se pe locul 2 în Grupa B. Ponte Preta are 3 jocuri în deplasare şi a reuşit să marcheze în fiecare dintre ele. În ultimele 3 jocuri directe ambele echipe au marcat de fiecare dată cel puţin un gol. Pontul nostru este peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,50.

Bilet pariuri pe goluri 14.02.2018. Santos - Sao Caetano

De la ora 23:30 se întâlnesc Santos şi Sao Caetano. Santos a început destul de slab sezonul, are două victorii, două egaluri şi două înfrângeri, fiind pe locul 2 cu 8 puncte în Grupa D. Fosta echipă a lui Neymar are în ultimele două jocuri de acasă o înfrângere şi un egal, cu un singur gol marcat. Sao Caetano este cenuşăreasa Grupei B, fiind pe ultimul loc cu 4 puncte şi având o linie de clasament cu o victorie, un egal, 4 înfrângeri şi un golaveraj de 4-11. În ultimele 4 jocuri directe s-a marcat o medie de peste 2,5 goluri, ambele echipe marcând de fiecare dată. Pontul nostru este, Santos marchează peste 1,5 goluri în meci având o cotă de 1,65.

Bilet pariuri pe goluri 14.02.2018. Ferroviaria - Santo Andre

Ultimul joc ales pentru biletul nostru este Ferroviaria – Santo Andre. Ferroviaria este ultima clasată a Gupei C, acumulând 6 puncte şi având un golaveraj 7-8. În cele 3 jocuri de acasă a reuşit 4 goluri, însă a şi primit 5. De partea cealaltă, Santo Andre este pe locul 3 în Grupa C, reuşind o victorie, 4 egaluri şi o înfrângere, cu un golaveraj 7-8. În cele 3 jocuri disputate în deplasare au reuşit sa înscrie 3 goluri, dar nu au bifat vreo victorie. Cele două echipe se întâlnesc pentru a doua oară, la prima întâlnire scorul a fost 1-1. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 2,00.

Afla mai multe despre: bilet pariuri goluribraziliabotafogosantospariuri sportiveponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare