Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic n-are de gând să se lase. Atacantul e aproape de a semna cu o nouă echipă: "Cred că va juca la noi"

Ibrahimovic n-are de gând să se lase. Atacantul e aproape de a semna cu o nouă echipă: "Cred că va juca la noi"
Comentarii

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, al cărui contract cu AC Milan expiră în această vară, ar putea juca la Hammarby, echipă la care este acţionar, a anunţat directorul sportiv al clubului, Jesper Jansson, într-un interviu acordat cotidianului Expressen.

"Dacă va veni să joace aici? Probabil, cred că da. Însă numai Zlatan ştie cu adevărat. El nu a spus niciodată aşa ceva şi, cu siguranţă, nu trebuie să-l întreb sau să-i spun că îl dorim. Am ajuns să îl cunosc şi el nu spune nimic până când nu este sigur 100%.

Evident că ne-am dori să vină la noi. Ibrahimovic ar garanta un salt calitativ pentru întreaga echipă şi în primul rând ar garanta o negociere simplă pentru achiziţionarea sa. Probabil ar fi o operaţiune care m-ar înnebuni", a spus Jansson, component al selecţionatei olimpice a Suediei la JO din 1992 de la Barcelona.

În vârstă de 38 ani, Zlatan Ibrahimovic a părăsit Italia şi s-a antrenat alături de jucătorii de la Hammarby în această perioadă de pauză generată de pandemia de coronavirus, în condiţiile în care Suedia a fost una dintre puţinele ţări care nu a impus măsuri stricte de izolare.

Afla mai multe despre: ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare