Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ibrahimovic nu s-a mai abţinut: "Nu e normal! E ridicol!" Reacţia lui Zlatan după ce a văzut echipa Franţei de la CM

Ibrahimovic nu s-a mai abţinut: "Nu e normal! E ridicol!" Reacţia lui Zlatan după ce a văzut echipa Franţei de la CM

Cupa Mondială

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic nu a ajuns în Rusia cu lotul Suediei, dar e prezent la turneul final ca analist TV şi a intrat deja în pâine cu câteva declaraţii dure la adresa echipei Franţei.

Vorbind pentru BeIn Sports, Ibrahimovic l-a criticat dur pe selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, care a refuzat să-l convoace pe Karim Benzema, unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii în viziunea lui Ibrahimovic.

"Neconvocarea lui nu are nicio legătură cu fotbalul!", a declarat Ibrahimivic, care a precizat că Franţa ar fi avut mai mult de beneficiat dacă Benzema ajungea în Rusia, iar selecţionerul ei nu.

"Pentru mine nu e normal ca Benzema să nu facă parte din echipa Franţei! Este unul dintre cei mai buni din lume, a câştigat Champions League, joacă la Madrid şi faptul că nu face parte din acestă echipă nu are nicio legătură cu fotbalul. Dacă acest jucător nu e bun pentru această echipă... Selecţionerul n-ar trebui să fie în Rusia şi Benzema da! Este ridicol că nu e aici, nu are sens!", a declarat Ibrahimovic pentru Bein Sports.

Program, rezultate şi clasamente CM 2018

Urmăreşte CM 2018 în secţiunea specială de pe TELEKOMSPORT.ro

Afla mai multe despre: ibrahimovicbenzemadeschamps 

viewscnt
Articole similare