Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Icardi a pus capăt tăcerii. A postat o scrisoare de dragoste pentru Inter, dar a atras atenţia: "Nu accept lipsa de respect"

Icardi a pus capăt tăcerii. A postat o scrisoare de dragoste pentru Inter, dar a atras atenţia: "Nu accept lipsa de respect"

Inter Milano

Comentarii

Mauro Icardi este în conflict cu Inter de două săptămâni. I s-a luat banderola şi nu a mai făcut parte din lotul echipei, din cauza discuţiilor legate de prelungirea contractului.

După două săptămâni de tăcere, Mauro Icardi a scris pe Instagram un text lung, în care nu dă foarte multe detalii despre conflict, dar vorbeşte despre relaţia sa cu Inter.

"În momentele cele mai dificile se arată dragostea adevărată. Acele momente au fost când am ales să rămân la Inter, cu Inter. Atunci când am simţit că, prin golurile mele, Inter poate deveni mai puternică, din mai multe puncte de vedere. Mai puternică decât problemele cu fair-play-ul financiar. Când nu eram o echipă cu adevărat puternică, iar eu am ales să rămân la Inter, cu Inter. Atunci când am ales să intru în teren în ciuda sfaturilor medicilor. Am făcut-o şi am uitat de durere, având în minte doar să dau tot ce pot la Inter, pentru Inter.

Nu ştiu dacă în acest moment există dragoste şi respect între cei care iau deciziile la club şi persoana mea. Nu ştiu dacă există cineva care să poată rezolva această situaţie strict în interesul clubului. Într-o familie se întâmplă multe lucruri, frumoase şi urâte. Şi din dragoste poţi suporta multe. Dar nu şi lipsa de respect. Acestea sunt valorile mele, pentru care am luptat tot timpul, în toată viaţa mea. La Inter şi pentru Inter", a scris Mauro Icardi pe Instagram.

În vârstă de 26 de ani, Icardi joacă la Inter de şase sezoane, iar după ce în vară mai multe cluburi de top din Europa s-au interesat de serviciile sale, au demarat negocierile pentru un nou contract, cu un salariu net superior. Agentul argentinianului, Wanda Nara, care este şi soţia sa, a intrat în conflict cu mai mulţi şefi de la Inter, a făcut declaraţii războinice în presă, iar ca represalii, pe 13 februarie, Inter a anunţat că Icardi nu mai este căpitan. De a doua zi, nu a mai prins niciodată lotul echipei italiene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 #MI9

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

 

Afla mai multe despre: icardiscrisoare 

viewscnt
Articole similare