You are here:

”Iei în calcul plecarea de la Craiova?”. Andrei Ivan a răspuns fără să stea pe gânduri

”Iei în calcul plecarea de la Craiova?”. Andrei Ivan a răspuns fără să stea pe gânduri
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Sepsi OSK, în ultima etapă, a zecea, din play-off-ul Superligii. Craiovenii vor disputa un meci de baraj pentru intrarea în cupele europene.

Ivan vrea să rămână la Craiova

Covăsnenii au dominat începutul meciului de la Craiova, ratând prin Cosmin Matei şi Roland Varga, iar Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 21 care a înscris c o scăriţă pe lângă Laurenţiu Popescu. În partea secundă craiovenii au venit de la vestiare cu două înlocuiri, iar unul dintre jucătorii noi intraţi a reuşit să înscrie, Bană egalând cu un şut din afara careului.

Mekvabishvili şi Andrei Ivan au ratat în aceeaşi fază, din minutul 51, pentru ca un minut mai târziu Koljic să înscrie aducând gazdele în avantaj, 2-1. Oaspeţii au egalat prin Debeljuh, în minutul 66, dar Andrei Ivan a marcat în minutul 79, din pasa lui Alexandru Mitriţă, şi oltenii s-au impus cu 3-2, chiar daca Sherif Kallaku a trimis în transversală, în minutul 90+2.

CS Universitatea Craiova s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, urmând să evolueze într-un baraj cu învingătoarea din barajul Oţelul Galaţi – Universitatea Cluj, pentru stabilirea echipei care va merge în cupele europene. Sepsi OSK a încheiat sezonul pe locul 5, cu 34 de puncte.

Andrei Ivan a vorbit despre partida din Bănie, dar şi despre viitorul său la Craiova.

„Am auzit de meciul de la CFR Cluj acum, n-am ştiut în timpul meciului, dar nu avem ce face. Asta e, vom juca barajul de Conference League.

Cred că puteam să terminăm şi pe locul 2, am făcut o greşeală atunci când am jucat cu CFR Cluj pe teren propriu, ne-a costat acel meci. Se simte foarte bine de când a venit domnul Gâlcă, sunt bucuros că am marcat, aştept să revin la forma mea.

Nu cred, mai am 3 ani contract cu Universitatea Craiova (n.r. întrebat dacă ia în calcul o eventuală plecare). Nu cred că am vreo ofertă, aşa cred, bineînţeles că voi rămâne. Nu mă interesează cine vine la baraj, trebuie să câştigăm”, a spus Andrei Ivan, la Orange Sport.

Echipele care au evoluat:

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Pyry Soiri 29), Raul Silva, Zajkov, Bancu (Ndong 84) – Al. Creţu (Mateiu 74), Mekvabishvili – A. Ivan, Al. Mitriţă, Danciu (Bană 46) – Markovic (Koljic 46). ANTRENOR: Constantin Gâlcă
  • SEPSI OSK: Niczuly – Oroian (Renţa 77), D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan (K. Varga 70) - C. Matei, Alimi, Aganovic (Kallaku 59) - R. Varga (A. Dumitrescu 59), Debeljuh, M. Ştefănescu. ANTRENOR: Bernd Storck

Afla mai multe despre: universitatea craiovaandrei ivanplay-off 

viewscnt
Articole similare