Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşire furtunoasă a oficialilor lui PSG după apariţia zvonurilor despre plecarea lui Mbappe: "De aceea sunt aici. Am vorbit cu jucătorul"

Ieşire furtunoasă a oficialilor lui PSG după apariţia zvonurilor despre plecarea lui Mbappe: "De aceea sunt aici. Am vorbit cu jucătorul"

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, pe care presa l-a prezentat pe picior de plecare de la PSG în repetate rânduri, "nu a vorbit niciodată de plecarea de la echipă în luna ianuarie", a asigurat, marţi seara, directorul sportiv al campioanei Franţei, Luis Campos.

"Eu sunt în fiecare zi cu Kylian Mbappe. El nu mi-a vorbit niciodată de o plecare în ianuarie. Nu este o declaraţie a jucătorului, este o informaţie de presă, o informaţie care nu este adevărată, iar o asemenea informaţie înaintea unui meci ca acesta este foarte gravă.

De aceea sunt aici, ca să dezmint şi să spun clar că niciodată Kylian Mbappe nu mi-a vorbit despre asta, nici mie şi nici preşedintelui Nasser Al-Khelaifi", a spus Campos pentru Canal+, înaintea meciului cu Benfica.

Intervenţia lui Campos, cu câteva minute înaintea meciului cu lusitanii, de pe Parc des Princes, era aşteptată în timp ce clubul parizian era cuprins de zvonuri privindu-l pe Mbappe, la doar câteva luni de la prelungirea surprinzătoare a contractului său, deşi era atacantul era curtat de Real Madrid.

Paris Saint-Germain, fără Leo Messi (accidentat), a făcut un nou egal cu Benfica, 1-1. Mbappe a marcat golul parizienilor, din penalty, Joao Mario egalând pentru Benfica, tot din lovitură de pedeapsă.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare