Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iftime, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Edjouma: "O să vadă el!"

Iftime, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Edjouma: "O să vadă el!"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, l-a avertizat pe Gigi Becali (63 de ani) că-i va cere o sumă foarte mare de bani pentru următorul transfer de la FC Botoşani, după omul cu banii de la FCSB s-a lăudat că l-a transferat pe Malcom Edjouma pe bani puţini.

Iftime, avertisment pentru Gigi Becali după transferul lui Edjouma: "O să vadă el!"

Gigi Becali s-a lăudat că l-a "păcălit" pe Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, în transferul lui Malcom Edjouma, pe care - spune Becali - era gata să achite şi mai mulţi bani decât a dat. FCSB l-a cumpărat pe Edjouma cu 330.000 de euro, iar acesta urmează să se alăture lotului lui Toni Petrea.

După ce a auzit cele declarate de Gigi Becali, Valeriu Iftime a intervenit şi l-a avertizat pe patronul FCSB că "o să vadă el" câţi bani îi va cere pe următorul transfer pe care va vrea să-l facă de la FC Botoşani. FCSB, prin Gigi Becali, s-a interesat şi de Aurelien Dawa, după ce l-a luat pe Edjouma.

„Am văzut şi eu ceea ce a declarat Gigi Becali şi îmi vine să râd. Nu înţeleg şi nu ştiu de ce îi place să blufeze aşa pe la TV. Sunt fabulaţii. Eu am vorbit cu dânsul la telefon doar o singură dată. De cea mai mare parte a negocierilor s-a ocupat Florin Vulturar. Domnul Becali spune că a sunat, că a făcut, că a dres. De câte ori a vorbit cu mine la telefon?

Prin Florin Vulturar s-a făcut acest transfer. El a fost principalul artizan şi el a ştiut de la început până la sfârşit toate detaliile. Domnul Becali nu mi-a spus niciodată că îmi dădea şi 900.000 de euro pe Edjouma, astea sunt fabulaţii. Eu i-am cerut 500.000 de euro pentru acest transfer, dar nu a dorit să dea. Voi chiar credeţi ce spune dânsul? Hai să fim serioşi!”, a spus Valeriu Iftime, conform ProSport.

OFICIAL | Malcom Edjouma a semnat cu FCSB! Ce număr va purta mijlocaşul

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB. FCSB a anunţat oficial transferul său.

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoşani pentru transferul lui Malcom Edjouma anunţă că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoşani pentru transferul lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul francez în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul şi va purta tricoul cu numărul 18. De asemenea, acesta se va pregăti sub comanda lui Anton Petrea începând cu 11 februarie", au anunţat cei de la FCSB, pe Facebook.

Malcom Edjouma va mai rămâne la Botoşani o săptămână, pentru a mai disputa două etape şi ajuta actuala echipă să prindă un loc de play-off.

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: valeriu ifitmefc botosaniavertismentgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare