You are here:

Iga Swiatek va participa la faza finală a Billie Jean King Cup

Iga Swiatek va participa la faza finală a Billie Jean King Cup

Tenis

Comentarii

Absentă de pe terenuri de la US Open, Iga Swiatek, numărul 2 mondial, a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare că va evolua pentru Polonia la faza finală a BJK Cup, programată în perioada 13-20 noiembrie la Malaga (Spania)

„Ne vedem la Malaga! Sunt fericită să anunţ că voi juca în faza finală a Cupei Billie Jean King (BJKC)”, o competiţie pe echipe naţionale pe care Polonia o va începe împotriva Spaniei pe 13 noiembrie, a declarat jucătoarea poloneză pe reţeaua de socializare X.

Iga Swiatek, câştigătoare a cinci turnee de Mare Şlem, nu a mai jucat de la înfrângerea suferită în faţa Jessicăi Pegula (locul 4 WTA) în sferturile de finală ale US Open, la începutul lunii septembrie. În special, ea a lipsit de la turneele WTA 1000 de la Beijing (25 septembrie-6 octombrie), invocând „motive personale”, şi Wuhan (7-13 octombrie), imediat după despărţirea de antrenorul său Tomasz Wiktorowski.

Ca urmare a absenţei sale, jucătoarea poloneză a fost depăşită luni în fruntea clasamentului WTA de belarusa Aryna Sabalenka.

Antrenată acum de belgianul Wim Fissette, Iga Swiatek urmează să participe la Turneul Campioanelor (2-9 noiembrie), care va reuni la Riad primele opt jucătoare ale sezonului.

Afla mai multe despre: iga swiatektenisbillie jean king cup 

viewscnt
Articole similare