Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îi aparţin deciziile. Sunt un om corect”. Cum a reacţionat Leo Strizu, după ce Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei

”Îi aparţin deciziile. Sunt un om corect”. Cum a reacţionat Leo Strizu, după ce Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei, după victoria FCSB-ului din derby-ul cu CFR.

Mihai Pintilii a primit această distincţie din partea LPF, cu toate că, fostul jucător al FCSB-ului are doar rolul de delegat, în staff-ul echipei bucureştene.

”Sunt bucuos că locuiesc cu Pintilii în echipă”

”(V-a supărat că LPF i-a acordat titlul de antrenorul etapei lui Mihai Pintilii şi nu dumneavoastră?) Cred că savuraţi şi dumneavoastră glumele lui Mihai Stoica (n.r. managerul general al lui FCSB i-a spus să facă plângere). V-am spus că sunt un om corect… sunt bucuros că locuiesc cu Pintilii în echipă, dar de la început v-am spus că Pintilii are cea mai mare parte şi îi aparţin deciziile.

Nu aş putea să spun şi nici nu vreau, pentru că ceea ce mi s-a propus a fost doar să-l ajut pe Pintilii. Nu discut (n.r. despre riscul de a primi amenzi). Hai să fim sănătoşi, să ne ajute Dumnezeu să câştigăm campionatul şi după să vedem dacă va fi o problemă pentru FCSB. Această problemă de antrenor principal, licenţă sau fără licenţă, carnet sau fără carnet. FCSB va merge în continuare şi va respecta toate legile”, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă, premergătoare partidei dintre FC Voluntari şi FCSB.

FCSB va juca pe terenul lui FC Voluntari, pe 12 februarie, de la ora 20:00, într-un meci din etapa cu numărul 25 din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare