Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îi dai colegului să se urce mingea pe el...". Budescu, îndemnat să o lase mai moale cu exterioarele | EXCLUSIV

"Îi dai colegului să se urce mingea pe el...". Budescu, îndemnat să o lase mai moale cu exterioarele | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) a intrat în colimatorul lui Gigi Becali pentru că a dat prea multe pase cu exteriorul într-un meci în care FCSB a făcut un pas fals, 0-0 cu FC Voluntari, care a atras plecarea lui Edi Iordănescu. În direct la Telekom Sport, Ioan Andone a spus că "Budi" ar trebui să o lase mai moale cu exterioarele.

"Îi dai colegului să se urce mingea pe el...". Budescu, îndemnat să o lase mai moale cu exterioarele | EXCLUSIV

Invitat la Sport Report, Ioan Andone, expertul Telekom Sport, a vorbit despre mai toate subiectele arzătoare din fotbalul românesc şi a comentat şi faptul că Budescu a fost criticat de Gigi Becali pentru că dă prea multe pase cu exteriorul. "Fălcosul" l-a îndemnat pe Budescu să o lase mai moale pentru că nu toţi colegii au calitatea sa tehnică şi nu mereu se impune pasa cu exteriorul.

"E greu de lucrat cu el, când trebuie să dea cu latul el, dă exterior. Şi el trebuie să se potolească, astea sunt copilării. Când trebuie să dai cu latul, îi dai exterior colegului tău să se urce mingea pe el... Când trebuie să dai exterior la pasa de gol, da! Te surprinde orice pasă cu exteriorul, că doar am fost fundaş. Îl vedeam pe nea Gicu Dobrin cum dădea. Nea Gicu Dobrin dădea cu exteriorul, Budescu e mic copil", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Totuşi, Ioan Andone consideră că FCSB ar face o greşeală dacă l-ar lăsa pe Constantin Budescu să plece: "Fac o prostie dacă îl dau afară", a mai spus "Fălcosul".

Constantin Budescu poate pleca oricând vrea de la FCSB

În limitatele oportunităţi pe care le-a primit, Budescu nu a jucat pe poziţia preferată, astfel că a oferit un randament scăzut, iar Gigi Becali a izbucnit.

Latifundiarul l-a făcut praf pe mijlocaş, iar comentariile sale au dus la ruptura dintre club şi Edi Iordănescu, care a ales să plece după ce patronul şi-a încălcat promisiunile.

Nici în sistemul lui Toni Petrea nu i s-a găsit un loc lui Budescu, astfel că mijlocaşul este liber să plece de la club, a recunoscut chiar MM Stoica.

S-a scris că Hermannstadt ar putea fi clubul surpriză care să obţină serviciile jucătorului, însă managerul sportiv de la FCSB nu a comentat destinaţia internaţionalului român, ci doar a afirmat că acesta poate părăsi clubul.

”Constantin Budescu îşi aparţine, poate să plece oricând, nu mă întrebaţi pe mine”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbioan andonepasegigi becali 

viewscnt
Articole similare