Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îi dau clauza şi îl dau afară". Valeriu Iftime, pregătit să ia o decizie radicală în privinţa lui Marius Croitoru: "Lucruri care sunt impardonabile pentru mine"

"Îi dau clauza şi îl dau afară". Valeriu Iftime, pregătit să ia o decizie radicală în privinţa lui Marius Croitoru: "Lucruri care sunt impardonabile pentru mine"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a disputat un meci amical cu Poli Iaşi la care spectatorii şi presa nu au avut acces. Momentul nu a fost acceptat de Valeriu Iftime, care a anunţat o şedinţă în cadrul clubului.

  • FC Botoşani a ratat calificarea în play-off, iar acum e lider în play-out. În următoarea etapă, FC Botoşani joacă în deplasare cu Rapid, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Valeriu Iftime, furios după ce Marius Croitoru a luat o decizie drastică la FC Botoşani

Într-o partidă de verificare disputată între cele două comabatante din Moldova, Poli Iaşi a avut câştig de cauză. Formaţia din Liga a 2-a a învins-o pe prim-divizionară cu scorul de 2-0.

Oficialii clubului botoşănean, la cererea antrenorului Marius Croitoru, nu au permis accesul suporterilor pe stadion, iar jurnaliştii nu au avut voie să filmeze partida. 

Momentul l-a deranjat pe Valeriu Iftime, care e pregătit inclusiv să ia o măsură radicală. 

Pentru moment, îi va băga în şedinţă pe conducători şi pe Marius Croitoru, căruia i-a făcut o caracterizare. 

"O să discut astăzi cu Marius, e o supărare... E un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca şi cum ”eu sunt marele antrenor şi presa ce caută aici?”. Preşedintele meu înţelege că publicul e aşa, ”veniţi când vă chem eu”, şi stau şi zgârie pe la porţi şi nu-i lasă la un meci amical cu Iaşiul? Lucruri care sunt impardonabile pentru mine! Fotbalul e făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol.

Când vine Politehnica Iaşi la Botoşani să nu faci spectacol este o chestie de management, de marketing, care şi ăla dormea, preşedintele pe la Bucureşti, şi Croitoru nu primea presa.

Nu-i nimic, i-o dau şi îl dau afară. (n.r. - clauza). Nu clauza îl ţine pe Marius, de la el plăteşte, dacă pleacă, nu i-o dau eu dacă-l dau afară. Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iaşi, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoşaniul cu Iaşiul. E o greşeală, o să am o discuţie cu ei şi o lămuresc eu cu ei şi cu Marius, şi cu domnul Anton. Păcat!”, a spus Valeriu Iftime, conform Sport.ro.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitoru 

viewscnt
Articole similare