Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Îi este frică de el!” De ce nu l-a convocat, de fapt, Edi Iordănescu pe Alex Mitriţă pentru EURO 2024

„Îi este frică de el!” De ce nu l-a convocat, de fapt, Edi Iordănescu pe Alex Mitriţă pentru EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă nu a intrat în calculele selecţionerului pentru EURO 2024. Edi Iordănescu a decis să-l lase acasă pe starul de la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după neconvocarea lui Alex Mitriţă

În tot acest context, Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a intervenit şi şi-a expus părerea sinceră despre neconvocarea vedetei din Bănie. Omul de afaceri consideră că lui Edi Iordănescu îi este frică de personalitatea lui Mitriţă.

„După părerea mea, este o nedreptate. Ce pot să reproşez selecţionerului este că nu a putut să gestioneze o situaţie în favoarea echipei naţionale. Mitriţă ar fi putut ajuta naţionala României, Putea face mult mai mult.
 
A ostilizat toată zona de sud a României. Mitriţă este iubit în toată Oltenia, este considerat un simbol al Olteniei fotbalistice. Glumind puţin, toate batele din Oltenia vor merge la biserică să dea acatiste. Lui Edi i-a fost frică de Mitriţă. 
 
Dacă nu ştii că noi suntem cei mai credincioşi… Dar nu cred că ăsta trebuia să fie finalul. Mitriţă putea să ajute mult echipa naţională. S-ar putea să ai un meci în care eşti condus, vrei să dai gol, ceilalţi se pun pe patru linii… 
 
Cine îţi dă gol? Mitriţă era varianta. Dar asta, e. Suntem alături de el, capul sus. Vedem dacă duminică, în meciul de baraj va fi ultimul lui meci pentru Craiova sau nu. 
 
Este posibil să plece Alex Mitriţă. Dar mi-ar plăcea ca această revenire să fie încununată cu participarea la un turneu final. Din păcate, nu s-a putut. Cred că echipa naţională este cea mai văduvită de prezenţa lui Mitriţă.
 
Este o încăpăţânare a lui Edi Iordănescu şi o situaţie pe care nu ştia să o gestioneze. Nu s-au făcut diligenţele necesare ca această problemă să fie rezolvată. Eu cred că în ultimii 3 ani de zile ne-am schimbat cu toţii.
 
Atunci, trebuie să vedem dacă ne putem ajuta unul pe celălalt. Este frustrant pentru Oltenia, nu vorbesc de Universitatea Craiova. Sunt două milioane de olteni care îl iubesc pe Mitriţă.
 
Iar pe tine, Edi, selecţioner, sudul ţării nu te va iubi. Putea să facă mult mai mult pentru a gestiona situaţia. S-ar putea ca peste 10 ani să gândească altfel, dar nu prea ne va ajuta. 
 
Mă aşteptam ca măcar în lotul de 28 să vină, să îl vadă, să îl simtă. Îl ajută Mitriţă? Să vadă acolo, în condiţiile în care ai trei locuri în plus în lot. Plus încă două. Din cele 28 de locuri, două o să pice.
 
Dacă nu îţi plăcea ceea ce vezi, puteai să spui. Să îl vezi la faţă, să spui dacă te ajută, să poţi să gestionezi altfel situaţia. Poate îl trimiteai acasă după primul meci, poate după al doilea. 
 
Nu neapărat fotbalistic, să vezi cum se comportă uman. Fotbalistic trebuia să fie acolo. El nu este acolo pentru că selecţionerul a considerat că nu trebuie să facă diligenţele pentru a pune în slujba echipei cel mai bun fotbalist din România.
 
Nu era la turneul final, cheamă-l, stai cu el faţă în faţă, vezi o săptămână cum se comportă. Asta dacă era înţelept. Este o nedreptate. I-a fost frică de Mitriţă, de personalitatea lui, sincer. Edi Iordănescu vrea un vestiar docil”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescualex mitritaedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare