You are here:

"Îi mulţumesc frumos lui şefu'!" Reacţia lui Ionuţ Luţu când a auzit că Becali îl vrea antrenor la FCSB

"Îi mulţumesc frumos lui şefu'!" Reacţia lui Ionuţ Luţu când a auzit că Becali îl vrea antrenor la FCSB

Superliga

Comentarii

Fost jucător la Steaua şi devenit între timp un "asistent" al lui Gigi Becali, pe care îl ajută în diverse probleme, Ionuţ Luţu e văzut de actualul patron al FCSB drept o variantă şi pentru banca tehnică.

Planul e ca Luţu să se pregătească pentru acest rol şi să fie mai întâi secund, după care să preia echipa ca principal. Totuşi, fostul mijlocaş spune că nu vrea să se grăbească şi că vrea să-şi obţină licenţa Pro înainte de a începe noua meserie. Luţu spune că e măgulit de vorbele lui Becali, dar îi transmite că abia din 2020 poate fi luat în calcul pentru acest rol.

"Îi mulţumesc frumos lui şefu', pentru mine contează foarte mult vorbele pe care le-am auzit. Faptul că are încredere în mine e o motivaţie foarte, foarte mare, numai că nu e cazul să luăm în calcul această variantă.

Eu am antrenat doar la copii şi juniori, sunt încă la cursuri pentru licenţă. Am făcut Licenţa B, apoi Licenţa A şi cred că în ianuarie-februarie 2019 încep Licenţa Pro, care ar dura cam un an. Deci în primăvara lui 2020 aş putea fi în regulă ca licenţiat", a declarat Ionuţ Luţu, citat de Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: lutureghecampfstoicabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare