Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi simte lipsa lui Cristiano? Sergio Ramos: ”Fotbalul înseamnă goluri. Dacă nu le ai...”

Îi simte lipsa lui Cristiano? Sergio Ramos: ”Fotbalul înseamnă goluri. Dacă nu le ai...”

Real Madrid

Comentarii

FC Barcelona a învins-o din nou pe Real Madrid, sâmbătă seară, scor 1-0, pe Santiago Bernabeu, în etapa a 26-a din La Liga, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport.

La finalul meciului, Sergio Ramos, căpitanul Realului a vorbit despre eşecul suferit în faţa eternei rivale, al doilea în decurs de 72 de ore: ”Am dominat şi meciurile din Cupă şi tur şi retur, astăzi am jucat bine, dar iată că am fost pedepsiţi. Fotbalul înseamnă goluri şi eficienţă. Noi n-am avut asta. În fotbal câştigi prin goluri. Felicităm Barcelona pentru rezultat. Noi am jucat bine, dar nu suficient de bine” a declarat fundaşul merengue.

E La Liga terminată pentru Real Madrid? ”Au făcut un pas important, e clar. E păcat totuşi că s-au distanţat atât de mult, dar vom continua să luptăm pentru că în fotbal orice e posibil”.

Duelul dur pe care Ramos l-a avut cu Lionel Messi în finalul primei reprize  a fost explicat de fundaşul central al madrilenilor: ”A fost o fază de meci. N-a fost nimic intenţional. L-a lovit din greşeală, dar totul a rămas acolo pe teren” a mai spus căpitanul madrilenilor.

FC Barcelona este prima echipă care câştigă în toată istoria fotbalului spaniol de patru ori la rând pe Estadio Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare