You are here:

Îi va folosi Contra pe Budescu şi Alibec? "Când i-a mai luat aveau dungile de la scaun pe funduleţ" :))

Îi va folosi Contra pe Budescu şi Alibec? "Când i-a mai luat aveau dungile de la scaun pe funduleţ" :))

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra i-a convocat la echipa naţională pe Constantin Budescu şi Denis Alibec, pentru meciurile decisive cu Suedia şi Spania. Marius Şumudică, însă, reaminteşte că cei doi au mai fost convocaţi la naţională, dar au stat pe banca de rezerve.

"Nici nu ştiu dacă vor juca. Nu i-a mai luat şi când s-au dus la duş aveau dungile de la scaun pe funduleţ?", a spus, ironic şi uşor amuzant, Şumudică. 

Antrenorul de la Gaziantep Gazişehir a devenit serios şi a declarat că are încredere în foştii săi elevi: "Sunt doi jucători letali, care îţi pot juca 89 de minute prost şi în minutul 90 să îţi facă ceva, să îţi inventeze, ceea ce nu prea mai există pe la noi. Alibec e cel mai bun vârf de atac din România de departe. Poate să îmi spună mie oricine ce o vrea. Alibec dacă este fit, dacă este antrenat, are ritm de joc, este un jucător letal, care poate face diferenţa oricând. La fel şi Budescu"

  • Budescu are 15 selecţii şi cinci goluri pentru echipa naţională 
  • Alibec are nouă selecţii şi un singur pentru prima reprezentativă 

Chiar şi cu cele două "diamante" de la Astra Giurgiu, Şumudică este conştient că România are şanse mici de a se califica la Campionatul European: "E greu. Trebuie 4 puncte. Şi dacă batem Suedia cred că e destul de greu să luăm punct în Spania. Fiindcă la nivelul ăsta nu există omenie, vezi Doamne, vin la Castellon sau unde o să jucăm şi vin românii care muncesc. Acolo Spania e Spania şi va fi destul de greu".

Afla mai multe despre: budescualibecechipa nationala 

viewscnt
Articole similare