Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl aştept cât vrea!". Gigi Becali face orice pentru transferul pe care îl vrea cu orice preţ la FCSB

"Îl aştept cât vrea!". Gigi Becali face orice pentru transferul pe care îl vrea cu orice preţ la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunţat că e dispus să-l aştepte "cât vrea" pe Vlad Chiricheş, fundaşul central pe care îl doreşte foarte tare la echipă.

Într-o discuţie cu jurnaliştii, Gigi Becali a vorbit despre stadiul în care se află negocierile cu Vlad Chiricheş pentru posibila revenire a fundaşului central în România. Omul de afaceri a spus că nu se grăbeşte şi că e dispus să îl aştepte pe Chiricheş.

"Îl aştept cât vrea!". Gigi Becali face orice pentru transferul pe care îl vrea cu orice preţ la FCSB

Mai mult, Becali a dezvăluit că impresarul lui Vlad Chiricheş a făcut o contra-ofertă la cea prezentată de FCSB.

„Mai e nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaş central. E, bine, nu, la revedere. Nu mai luăm orice jucător la duzină acolo să facem claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulţumiţi şi de Dawa în cantonamentul ăsta.

(n.r. Este acel jucător Vlad Chiricheş?) Vedem acum, trebuie să dea un răspuns. Poate să aştepte, nu ştiu. Eu îl aştept cât vrea. E principala opţiune, pentru că e cel mai bun dintre toţi, dar acum e vorba despre bani. Eu i-am făcut o ofertă, ei au făcut o contraofertă prin impresar. Eu i-am făcut ofertă lui. Impresarul a făcut altele… «Da, băi, Gigi, dar ai luat pe el zece milioane». Lasă, mă, îmi spui ce am luat... Şi eu l-am luat de la Lignitul Oltenia şi dacă nu îl luam, poate juca la echipa naţională, pe la Bacău, hai pe la Galaţi, pe la Rapid, pe la Dinamo, tralalala, 10-15 mii pe lună, uite aşa şi la revedere cu Chiricheş. La revedere dacă nu îl luam eu! Cine îl vindea cu zece milioane? Lignitul Oltenia... N-a vrut Nicu Badea să dea pe el 500 de mii.

El e un om extraordinar. El nu zice nu. Am vorbit. Am înţeles că ar vrea să vină în România mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane că e băiat strângăreţ, băiat cu capul pe umeri. A făcut bani, a făcut 15-20 de milioane că strânge banii. Şi acum, omul vrea să se retragă cu familia să dea o educaţie creştinească, ortodoxă, la copii. Aşa am înţeles”, a spus Gigi Becali.

FCSB i-a oferit lui Vlad Chiricheş un salariu de 300.000 de euro pentru a spune "da" ofertei şi pentru revenirea în România.

Afla mai multe despre: vlad chiriches fcsbgigi becali vlad chirichesfcsb vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare