You are here:

Îl distruge pe Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2024: "Portugalia a jucat în 10. A făcut rău echipei!"

Îl distruge pe Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2024: "Portugalia a jucat în 10. A făcut rău echipei!"

EURO

Comentarii

Cristiano Ronaldo (39 de ani) este arătat cu degetul după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024. Lusitanul n-a strălucit, deşi a primit multe şanse de a arăta ce mai poate, iar Franţa s-a dovedit a fi mai bună, în sferturile de finală.

Lusitanul a părăsit EURO 2024, al şaselea turneu final de acest gen la care participă, fără să marcheze. "Obsesia" lui Cristiano Ronaldo pentru un gol care l-ar fi transformat în singurul jucător din istorie care marchează la 11 turnee finale consecutive a fost remarcată.

Cristiano Ronaldo, luat la ţintă după Portugalia - Franţa

Daniel Riolo, un jurnalist al celor de la RMC Sport, l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo după meciul Portugalia - Franţa. El a subliniat faptul că Portugalia a jucat în 10 şi că Ronaldo a făcut rău echipei, de asemenea că "a fost respectat prea mult şi i-a blocat pe alţii".

"Cristiano Ronaldo a ruinat Campionatul European al Portugaliei. A plecat fără gol de la al şaselea EURO din carieră, chiar dacă a încercat până la obsesie, chiar într-o manieră care a făcut rău echipe sale, să marcheze. Încăpăţânarea pentru un gol istoric i-a pus "eticheta".

De asemenea, de pe banca tehnică, el a fost respectat peste măsură. A jucat toate minutele în fazele eliminatorii, cu Slovenia şi Franţa, chiar dacă pe bancă au existat variante precum Diogo Jota sau Goncalo Ramos (...)

Înţeleg că Ronaldo este o legendă, dar Portugalia a jucat în 10 jucători. De ani buni deja blochează dezvoltarea altor jucători, n-a contribuit cu nimic echipei", a susţinut jurnalistul Daniel Riolo de la RMC Sport, citat într-un articol postat de spaniolii de la AS.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugaliafrantaeuro 2024eliminarecampionatul european 

viewscnt
Articole similare