Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl "graţiază" Gigi Becali pe fotbalistul trecut pe lista neagră la FCSB? Mihai Stoica: "I-a plăcut foarte mult! | EXCLUSIV

Îl "graţiază" Gigi Becali pe fotbalistul trecut pe lista neagră la FCSB? Mihai Stoica: "I-a plăcut foarte mult! | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia în care se află Andrea Compagno (27 de ani), golgheterul echipei în sezonul trecut. Trecut pe lista neagră la FCSB, Compagno l-a impresionat pe Gigi Becali la ultimul meci, cu CFR Cluj, şi ar putea "răsturna" situaţia în favoarea sa.

Prestaţia lui Andrea Compagno din meciul CFR Cluj - FCSB 1-1 l-a "mişcat" pe Gigi Becali, care a anunţat că atacantul italian ar putea ieşi de pe lista neagră dacă va continua în acest ritm. FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova 1948, în 2022.

Mihai Stoica vrea ca Gigi Becali să-l "graţieze" pe Andrea Compagno: "Suntem Team Andrea toţi!"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a spus că el, jucătorii şi stafful echipei îl vor în continuare la echipă pe Andrea Compagno. MM Stoica a rostit doar cuvinte de laudă la adresa italianului, chiar dacă golgheterul din sezonul trecut nu mai e pe placul lui Becali.

Totuşi, există şanse ca Andrea Compagno să continue la FCSB şi în 2024, după ce lui Gigi Becali i-a plăcut foarte mult evoluţia atacantului italian din derby-ul cu CFR Cluj.

"I-a plăcut foarte mult cum a jucat. Şi noi ne-am bucurat foarte mult, ştiam că îşi va reveni. E sub contract cu noi, n-o să-l vândă. Eu nu cred că îl va mai vinde. Noi suntem Team Andrea toţi, îl iubim şi îl aprecim enorm. Niciodată n-a venit să spună nimic, chiar şi când îl făcea praf Gigi. E un caracter extraordinar", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a jucat 22 de meciuri (1286 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbsuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare