You are here:

”Îl iau ca pe un compliment!" a fost răspunsul lui Thomas Neubart, preparatorul fizic al celor de la FCSB, după acuzaţiile de dopaj ale dinamoviştilor

”Îl iau ca pe un compliment!" a fost răspunsul lui Thomas Neubart, preparatorul fizic al celor de la FCSB, după acuzaţiile de dopaj ale dinamoviştilor

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Dinamo cu 1-0 şi astfel şi-a consolidat poziţia de lider în clasament. În schimb, dinamoviştii rămân la 3 puncte în spate de locurile pentru play-off.

Înaintea partidei cu FCSB, suporterii cotizanţi ai lui Dinamo au solicitat un test anti-doping la adresa rivalilor sugerând că practicile pe care aceştia le folosesc nu sunt chiar legale.

Preparatorul fizic al celor de la FCSB, le-a răspuns dinamoviştilor printr-o postare pe reţelele de socializare: ”Îl iau ca pe un compliment! #forallhaters#dinamo-fcsb#primul loc”. 

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Dinamo cu 1-0 şi astfel şi-a consolidat poziţia de lider în clasament. În schimb, dinamoviştii rămân la 3 puncte în spate de locurile pentru play-off. Dinamo este într-o revenire impresionată de formă după ce o bună perioadă de timp a fost chiar ultima clasată în campionat din cele 16 formaţii. FCSB este formaţia cu cel mai bun atac din Liga 1 şi cel mai bun golaveraj. Golgeterul echipei, Dennis Man, a părăsit clubul în această iarnă şi s-a transferat în Serie A, la Napoli, pentru suma de 13 milioane de euro.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare