Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ajunge cineva? Cristiano Ronaldo a depăşit borna de 800 de goluri în carieră

Îl mai ajunge cineva? Cristiano Ronaldo a depăşit borna de 800 de goluri în carieră
Comentarii

Cristiano Ronaldo rămâne în continuare unul dintre cei mai buni jucători ai platenei, iar portughezul a atins o nouă bornă istorică.

Manchester United a jucat, pe teren propriu, contra lui Arsenal, într-un meci care a contat pentru etapa a 14-a din Premier League.

După ce în etapa trecută, contra lui Chelsea, scor 1-1, Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă pentru United şi nu a reuşit să marcheze când a fost introdus pe teren, Ronaldo şi-a luat revanşa în partida cu ”Tunarii”.

Ronaldo a fost titular cu Arsenal şi şi-a salvat din nou echipa. La scorul de 1-1, portughezul a punctat din pasa lui Rashford, în minutul 52, şi a marcat golul 800 în cariera de fotbalist profesionist. Lusitanul nu s-a oprit aici. Fred a scos o lovitură de la 11 metri, iar Ronaldo şi-a asumat executarea loviturii de pedeapsă. Starul lui United a marcat şi a ajuns la 801 goluri marcate în carieră. 

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a fost salvatorul lui United şi a marcat mereu când echipa a avut nevoie de el. În acest sezon, Ronaldo a jucat 15 partide pentru Manchester United, a marcat 10 goluri şi a oferit 2 pase decisive. 

Manchester United s-a impus cu 3-2 în faţa lui Arsenal şi a urcat până pe locul 7 în clasament, cu 21 de puncte. Arsenal rămâne pe locul 5, cu 23 de puncte. 

Afla mai multe despre: ronaldo-manchester united-premier league 

viewscnt
Articole similare