Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte? Gigi Becali a plătit 1 milion de euro pentru el! Cu ce formaţie a semnat acum

Îl mai ţii minte? Gigi Becali a plătit 1 milion de euro pentru el! Cu ce formaţie a semnat acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

În 2012, Gigi Becali plătea aproape 1 milion de euro pentru Stefan Nikolic, un atacant de origine muntenegreană pe care FCSB îl aducea de la Timişoara.

13 goluri şi 13 pase de gol a marcat Stefan Nikolic pentru echipa lui Becali în 74 de meciuri, apoi a fost cedat gratis în Coreea de Sud, la Incheon United. Între timp, cariera masivului atacant de 1.94 m a intrat pe o pantă descendentă.

În urmă cu o lună el s-a înţeles cu prima formaţie la care a evoluat în cariera sa de fotbalist, Sutjeska Niksic din Muntengeru. Este al 17-lea club din cariera atacantului care a evoluat aproape 4 ani în tricoul roş-albastru. Dacă în 2012, când Gigi Becali îl transfera la FCSB valora 1.5 milioane de euro, între timp Nikolic are o cotă de piaţă de numai 250 de mii de euro.

E drept, a împlinit 29 de ani şi în ultimii ani a dezamăgit cumplit. La ultimele trei formaţii pentru care a evoluat, Stefan nu a marcat nici măcat o dată în competiţiile interne!

În 2017 a revenit în România pentru o scurtă experienţă la Sepsi Sf. Gheorghe, echipă pentru care de asemenea nu a marcat nici măcat odată!

Revenit ”acasă” la Niksic, Stefan Nikolic a început bine noua sa aventură. A contribuit la calificarea echipei sale în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, când Sutjeska a eliminat-o pe Slovan Bratislava.

Sutjeska Niksic este formaţia din oraşul natal al vârfului muntengrean şi echipa unde a crescut între 1998 şi 2004, înainte să fie cumpărat de Partizan Belgrad.

14 goluri a marcat Nikolic în Liga 1 pentru FCSB
2 titluri de campion al României a cucerit cu echipa roş-albastră
1 Supercupă a cucerit în România cu FCSB
12 selecţii şi 5 goluri are Stefan în naţionala U21 a Muntenegrului

Afla mai multe despre: stefan nikolicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare