Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte pe Obafemi Martins? După doi ani fără echipă a semnat cu o super-putere din China şi va fi adversar cu Olăroiu

Îl mai ţii minte pe Obafemi Martins? După doi ani fără echipă a semnat cu o super-putere din China şi va fi adversar cu Olăroiu
Comentarii

Obafemi Martins (35 de ani) a făcut senzaţie în urmă cu foarte mulţi ani la Inter Milano şi Newcastle United, însă de o bună perioadă de timp, nigerianul a ieşit din prim-plan.

După scurte aventuri prin Rusia şi Spania, Martins a părăsit Europa şi a jucat pentru Seattle Sounders, iar în 2016 a semnat cu Shanghai Shenhua, în China. După o accidentare suferită în 2018, Martins a plecat de la Shanghai şi din 2019, după ce s-a refăcut complet, a început să îşi caute un nou angajament, fără succes până acum. 

Obafemi Martins a revenit la Shanghai Shenhua, potrivit publicaţiei Goal.com. El a fost adus în locul lui Odion Ighalo, al cărui împrumut la Manchester United a fost prelungit până în 2021. În prima perioadă la Shanghai, Martins a marcat 32 de goluri în 59 de meciuri. În Superliga din China, Martins va fi adversar şi cu echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning. 

Cotat la 400.000 de euro în acest moment, potrivit transfermarkt.com, Martins a reprezentat Nigeria, din 2004 până în 2015, în 42 de meciuri, marcând 18 goluri. 

Afla mai multe despre: obafemi martinschina 

viewscnt
Articole similare