You are here:

Îl opreşte Chelsea pe Messi din drumul către PSG? Ce au scris jurnaliştii din Spania

Îl opreşte Chelsea pe Messi din drumul către PSG? Ce au scris jurnaliştii din Spania

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi nu va mai evolua pentru FC Barcelona.

Catalanii au anunţat că Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria clubului, nu-şi va continua cariera pe Camp Nou. Decizia a fost luată după ce catalanii n-au putut să înregistreze oficial noul contract, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul.

Acum, clubul londonez ar fi gata să obţină semnătura argentinianului, iar patronul englezilor, Roman Abramovic, ar dori să se întâlnească cu reprezentanţii lui Messi pentru a discuta, potrivit AS

După anunţul care a zguduit planeta, Paris Saint Germain, Manchester City şi Inter Miami şi-au arătat interesul pentru Messi, dar nimic nu este sigur. Vineri, în ecuaţie a apărut şi clubul londonez Chelsea. Chiar dacă britanicii sunt în negocieri pentru a-l readuce pe Romelu Lukaku, patronul lui Chelsea a pus ochii pe Messi, după ce a fost făcut anunţul că el nu va mai continua la Barca. 

Roman Abramovic îl vrea pe Messi la Chelsea!

Roman Abramovic a cerut de urgenţă o întâlnire cu reprezentanţii lui Leo printr-un intermediar englez. Chelsea ştie ca lui City îi va fi greu să obţină semnătura lui Messi, după ce cetăţenii au oficializat transferul de 100 de milioane al lui Grealish, iar londonezii par hotărâţi să se dueleze cu principala favorită, PSG, pentru a-l aduce pe Messi. 

Chelsea încearcă să avanseze negocierile pentru Lukaku cu Inter, în timp ce va discuta cu Messi, în cazul în care mutare ar putea să fie posibilă. Nu au trecut încă 24 de ore la cutremurul din fotbal, iar mai multe echipe încearcă să obţină semnătura argentinianului. 

Afla mai multe despre: messi-barcelona-chelsea 

viewscnt
Articole similare