Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl poţi înlocui pe Andrea Compagno?” Răspunsul oferit de Gabi Iancu după ce a reuşit un gol incredibil contra celor de la U Cluj

”Îl poţi înlocui pe Andrea Compagno?” Răspunsul oferit de Gabi Iancu după ce a reuşit un gol incredibil contra celor de la U Cluj

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, vineri seară, scor 1-1, meciul disputat pe teren propriu, cu FCU Craiova 1948, din etapa a 9-a a Superligii.

La Cluj, scorul a fost deschis de Universitatea, în minutul 28. Ioan Filip a şutat din careu, Radu Negru a deviat în poartă, iar arbitrul Marcel Bîrsan a oprit meciul timp de patru minute pentru a aştepta decizia VAR. Craiovenii au egalat în al doilea minut al prelungirilor reprizei întâi, când Gabi Iancu a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri.

La finalul meciului, Gabi Iancu a fost întrebat dacă îl poate înlocui pe Andrea Compagno, care a plecat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro. Fostul jucător de la Farul a oferit un răspuns. 

”Îl poţi înlocui pe Andrea Compagno?”

”Înainte de meci ne gândeam că nu ne mulţumeşte un egal. Trebuie să gândim acum că e un punct câştigat şi să ne gândim la meciul cu Rapid, o echipă în formă. Trebuie să facem un meci bun, să câştigăm punctele acasă, şi să ne concentrăm puţin mai mult pe meciurile din deplasare.

A fost o fază fixă şi am avut noroc că nu am alunecat. Sunt bucuros că am marcat, sper să o fac cât mai des. Trebuie să vină victoriile, pentru că este dificil campionatul acesta. Nu ştii la ce să te aştepţi.

Începutul meciului nu am jucat, nu am încercat. Nu ştiu, poate teama, condiţiile, terenul destul de moale... Au venit peste noi, nu ştiu la gol ce s-a întâmplat. L-au meritat, erau pe noi la momentul respectiv.

Era un jucător valoros, dar acum fiecare dintre noi care va juca pe postul acela trebuie să-l facă uitat, pentru că Craiova nu stă într-un singur jucător. Nu trebuie să-l plângem un sezon întreg pe Andrea. E un jucător bun”, a spus Gabi Iancu, după meci. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-gabi iancu-andreea compagno 

viewscnt
Articole similare