Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl recunoşti? A părăsit Superliga ”pe uşa din spate” după ce a fost acuzat de pariuri. Schimbare radicală de ”look” la noua formaţie

Îl recunoşti? A părăsit Superliga ”pe uşa din spate” după ce a fost acuzat de pariuri. Schimbare radicală de ”look” la noua formaţiegalerie foto

Fotbal

Comentarii

”La omul sărac, nici boii nu trag”, părea să fie deviza celor de la FC Botoşani, ultima clasată, în toamna trecută, când doi fotbalişti din lot erau acuzaţi că au pariat pe meciurile echipei lor.

Cei doi jucători vizaţi de ”blaturi” erau Jean-Armel Drole şi Virgile Pinson, doi jucători de origine africană, buni prieteni de altfel.

Aceştia au fost bănuiţi de faptul că încasau intenţionat cartonaşe galbene, pentru a se bifa cote importante la casele de pariuri. Bineînţeles, că sume frumoase ar fi ajuns şi în conturile lor.

Virgil Pinson şi-a găsit echipă în Armenia

La un meci, aflând că Pinson va fi schimbat la pauză, prietenul Drole a fugit spre colegul său şi i-a transmis ”cu disperare în suflet” că a aflat că va fi scos din teren curând.

Antrenorul de atunci al celor de la FC Botoşani, Dan Alexa, a observat discuţia şi a privit, apoi, curios, cu Pinson a făcut tot posibilul pentru a încasa un cartonaş galben prostesc, înainte de a fi scos.

Aşa cum era normal, Dan Alexa a reclamat întâmplarea la conducerea clubului, care a demarat o anchetă internă în această privinţă. Chestionat pe marginea acestui subiect, Pinson a recunoscut că a luat ”galben” intenţionat, dar pentru a sta în meciul din Cupa României şi pentru a fi apt la următorul meci din Superligă.

Un calcul pueril, care nu se aplica astfel. Atunci, Pinson a fost suspendat la următorul meci din Superligă, contra celor de la U Cluj.

Virgil Pinson şi Jean-Armel Drole au fost cercetaţi de către Comisia de Integritate a FRF. Amândoi au primit a doua şansă la FC Botoşani, însă Virgil nu a ştiut să profite şi i-a fost reziliat contractul la jumătatea lunii ianuarie.

Fotbalistul născut în Franţa, la Cenon, şi-a găsit rapid un nou angajament: va juca la FC Noah, în prima ligă din Armenia.

Mijlocaşul chiar şi-a schimbat ”look-ul” şi nu mai aduce cu fotbalistul care marca un gol şi oferea o pasă de gol în Superligă pentru FC Botoşani. Oare vrea să-şi ”îngroape” greşelile trecutului prin această decizie radicală?

Afla mai multe despre: pinsondroleiftimearmenianoah 

viewscnt
Articole similare