You are here:

Îl sacrifică! OUT de la FCSB, după transferul lui Tănase: "Nu mai avem loc". Gigi Becali a făcut anunţul

Îl sacrifică! OUT de la FCSB, după transferul lui Tănase: "Nu mai avem loc". Gigi Becali a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a anunţat că un fotbalist este OUT de la FCSB după transferul lui Florin Tănase (29 de ani). Fostul căpitan al "roş-albaştrilor" a semnat din nou cu campioana României, după mai multe runde de negocieri, iar un jucător din lot va fi "sacrificat".

Unul dintre fotbaliştii din lotul FCSB va fi "sacrificat" pentru a i se face loc lui Florin Tănase, ultimul transfer reuşit de campioana României în această perioadă de mercato. Gigi Becali a luat deja decizia în această privinţă.

Ionuţ Panţîru, OUT. FCSB îl scoate din lot pentru a-i face loc lui Tănase

Este vorba despre Ionuţ Panţîru (28 de ani), fundaşul stânga care se află într-un proces de revenire la o formă sportivă bună după o accidentare gravă care l-a ţinut departe de terenul de fotbal o perioadă foarte lungă de timp. El va fi "sacrificat" pentru Tănase.

Omul de afaceri din Pipera a anunţat că Panţîru va fi scos de pe lista UEFA şi de pe lista pentru Superliga României pentru ca Florin Tănase să aibă loc să joace din nou pentru echipa a cărui căpitan a fost în trecut. ”Nici nu mai avem unde să-i punem. Pe ăsta (n.r.- Tănase) îl băgăm în locul lui Panţîru, nu mai avem loc. Nu numai pe lista europeană (n.r.- lista UEFA), ci şi pe lista românească (n.r.- lista A)”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Ionuţ Panţîru a jucat 45 de minute într-un singur meci pentru FCSB, în toate competiţiile sezonului, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Panţîru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbionut pantiruoutlotflorin tanaseschimbare 

viewscnt
Articole similare