You are here:

”Îl trimite în tribună!” Cine este jucătorul din naţională care ar putea fi ”pedepsit” de Mircea Lucescu: ”A dat un semnal de alarmă”

”Îl trimite în tribună!” Cine este jucătorul din naţională care ar putea fi ”pedepsit” de Mircea Lucescu: ”A dat un semnal de alarmă”

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut un succes important în faţa Lituaniei, 3-1 în Ghencea, la capătul unei partide în care tricolorii au tremurat pentru cele trei puncte.

România a marcat pentru a doua oară consecutiv trei goluri într-un meci, după partida cu Kosovo de la Priştina, câştigată de tricolori cu 3-0, însă unul dintre oamenii importanţi din atac a fost scos de Mircea Lucescu de pe listă pentru jocul cu Lituania.

Este vorba despre George Puşcaş, cel care, cel mai probabil, l-a dezamăgit pe ”Il Luce” după partida din Kosovo, în care a bifat doar opt minute.

Basarab Panduru a rămas surprins de faptul că Mircea Lucescu nu a apelat la seriviciile lui Puşcaş pentru partida cu Lituania şi este de părere că acesta este începutul pentru ce urmează la echipa naţională.

Panduru a reacţionat, după ce Mircea Lucescu şl-a lăsat pe Puşcaş în afara lotului: ”A tras un semnal de alarmă”

”Probabil că Mircea Lucescu va analiza cele două meciuri şi vom vedea alt stil, atlfel de jucători, pentru că din seara asta a tras un semnal de alarmă: <<Ceva nu e în regulă>> .

Puşcaş este în afara lotului de 23 jucători, ceea ce te miră, pentru că aveai nevoie de un jucător de forţă pe terenul ăsta. Îl trimite în tribună. Probabil vom vedea şi alţi jucători (n.r. la următoarea acţiune) a echipei naţionale”, a spus Basarab Panduru, la Prima TV.

Reacţia lui Lucescu după victoria din Ghencea

„Calitatea terenului a fost execrabilă. În condiţii dificile, terenul şi un adversar fizic puternic, am reuşit o victorie. Rezultatul e corect, sunt trei puncte foarte importante. Cu ceva şansă, mai sunt lucruri de pus la punct.

Dacă la Kosovo, cei care au intrat nu au strălucit, acum ei au câştigat meciul, prin dorinţa lor, prin realizările individuale, la Mitriţă la Hagi, dar sigur e meritul întregii echipe.

Rezervele sunt foarte importante, contează foarte mult. Urmează două meciuri în deplasare, vom vedea cum vor veni la naţională. Le-am recomandat să-şi ajute echipele de club să facă performanţă, pentru că aşa vin cu alt moral la naţională”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: românialituania 

viewscnt
Articole similare