You are here:

"Îl văd la Barcelona, Real Madrid sau Manchester City!" Un super fotbalist propus pentru un transfer la unul dintre granzii Europei

"Îl văd la Barcelona, Real Madrid sau Manchester City!" Un super fotbalist propus pentru un transfer la unul dintre granzii Europei
Comentarii

Valdo, fost jucător la Benfica şi Paris Saint Germain, crede că puştiul minune al Portugaliei, Joao Felix, trebuie să plece de la Atletico Madrid.

"Sunt fost jucător la Benfica şi automat sunt un mare fan al lui Joao Felix. Este un fotbalist inteligent, tehnic, foarte rapid. Are absolut totul şi cred că poate fi un fotbalist uriaş" , a mărturisit Valdo, într-un interviu acordat TuttoMercato.

Cu toate acestea, Valdo crede că Felix şi-a ales destinaţia greşită: "La felul în care văd eu fotbalul, Joao nu este făcut să joace la Atletico Madrid. Eu îl văd jucând pentru Barcelona, pentru Real Madrid, sau pentru Manchester City. Asta, desigur, dacă vrea să-şi îndeplinească obiectivele ca fotbalist".

Firesc, fostul mare jucător al Benficăi, nu a ratat şansa de a-l compara pe Joao Felix cu Cristiano Ronaldo: "Eu nu cred că are prea multe în comun cu Cristiano Ronaldo. Sunt diferiţi. Cristiano e Cristiano, nu se poate compara cu nimeni. Joao Felix poate creşte şi îşi poate forma un nume în fotbalul mare. Deocamdată, e doar o promisiune" a mai spus Valdo.

Conform Le10Sport, de serviciile lui Joao Felix se interesează deja Manchester United, dar Atletico Madrid nu pare dispusă să renunţe la fotbalistul pentru care a plătit 120 de milioane de euro.

Portughezul este cotat la 81 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a marcat 6 goluri în acest sezon pentru Atletico Madrid şi a oferit 3 pase decisive coechipierilor săi în cele 2114 minute disputate pentru formaţia lui Diego Simeone. Două dintre golurile sale au fost marcate în UEFA Champions League, competiţie transmisă de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: joao felixvaldo 

viewscnt
Articole similare