Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl vor toate echipele mari din Europa! Anunţ INCREDIBIL al presei spaniole: el este fotbalistul de la Real Madrid care a respins 50 de oferte

Îl vor toate echipele mari din Europa! Anunţ INCREDIBIL al presei spaniole: el este fotbalistul de la Real Madrid care a respins 50 de oferte

Real Madrid

Comentarii

Deşi are numai 15 ani, Israel Salazar este un fotbalist la mare căutare. Presa spaniolă scrie că puştiul minune al Realului are nu mai puţin de 50 de oferte în acest moment!

Israel Salazar este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din pepiniera Realului. Puştiul în vârstă de 15 ani a respins deja de trei ori FC Barcelona şi a ales să joace pentru marea rivală, Real Madrid.

Convocat deja la naţionala U17 a Spaniei deşi are 15 ani, Salazar a primit până acum 50 de oferte de transfer, scrie presa spaniolă!

Ultima ofertă venită pe adresa sa este de la actuala campioană a Europei, FC Liverpool! Spaniolii mai scriu că de Salzar s-au arătat interesate şi Manchester City, Paris Saint Germain, Arsenal, Chelsea, Manchester United şi Bayern Munchen. În sezonul trecut el a marcat 40 de goluri pentru echipa de juniori a Realului pentru care evoluează şi a evoluat doar în jumătate din meciuri pentru că a trebuit să joace şi la echipa de cadeţi.

În total, peste 50 de oferte de transfer a primit familia fotbalistului de la echipe din Franţa, Germania, Anglia, Italia, Spania şi chiar din America de Sud sau America de Nord.

Afla mai multe despre: israel salazarreal madrid 

viewscnt
Articole similare