Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl vrea Bielsa! Rangers este dispusă să-l vândă: ”Vrea să joace în Premier League!”

Îl vrea Bielsa! Rangers este dispusă să-l vândă: ”Vrea să joace în Premier League!”galerie foto
Comentarii

Marcelo Bielsa a pus ochii pe Ryan Kent, coechipierul lui Ianis Hagi de la Rangers.

Potrivit The Athletic, Marcelo Bielsa este foarte interesat de achiziţionarea lui Ryan Kent, fotbalistul formaţiei Rangers FC.

”El Loco” a pus ochii pe extrema scoţienilor şi vrea să-l aducă în Premier League, susţine sursa citată. Cotat la 14 milioane de euro, Kent este fost internaţional U20 al Angliei şi a crescut la FC Liverpool. Rangers l-a achiziţionat pentru 7.2 milioane de euro, la insistenţele lui Steven Gerrard, care îl cunoştea foarte bine din Academia ”coromoranilor”.

Presa britanică susţine că transferul nu este însă unul facil pentru Leeds United. Campioana Scoţiei vrea 25 de milioane de euro pentru starul ei, fotbalist care a marcat 12 goluri şi a oferit 13 pase decisive în stagiunea trecută, în toate competiţiile.

În total, pentru Rangers, Ryan Kent a marcat 27 de goluri şi a reuşit 28 de pase de gol în 128 de meciuri disputate pentru gruparea de pe Ibrox Park. Scoţienii cred că Ryan Kent ar fi tentat de o revenire în Premier League. De serviciile sale s-ar mai fi interesat în trecut şi alte cluburi din prima ligă engleză. 

Afla mai multe despre: marcelo bielsaryan kentrangers 

viewscnt
Articole similare