Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu şi-a ironizat colegul după meciul de adio: „S-a cam chinuit!” Pe cine laudă: „E cel mai mare din istorie!”

Ilie Dumitrescu şi-a ironizat colegul după meciul de adio: „S-a cam chinuit!” Pe cine laudă: „E cel mai mare din istorie!”

Echipa națională

Comentarii

Ilie Dumitrescu a făcut o glumă la adresa lui Dan Petrescu, fotbalist despre care spune că s-a „chinuit” în meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Ilie Dumitrescu, glumă făcută la adresa colegului după meciul de adio al Generaţiei de Aur

În ceea ce priveşte calitatea, Ilie Dumitrescu consideră că Gică Hagi este de departe cel mai mare din istoria fotbalului românesc.

„Hagi este rar, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc şi s-a văzut, chiar şi la vârsta lui şi ceva kilograme în plus, e unic.

Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit şi el pe acolo puţin..

Accidental am fost la aceeaşi masă aseară (n.r. cu Mourinho), a fost o experienţă frumoasă pentru mine”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescuechipa nationaladan petrescu 

viewscnt
Articole similare