Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a fost internat în spital! Ce probleme de sănătate are fostul tenismen

Ilie Năstase a fost internat în spital! Ce probleme de sănătate are fostul tenismen

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase (75 de ani) a fost internat în spital din cauza suspiciunilor că ar avea COVID-19.

Ilie Năstase a fost internat în spital

Ilie Năstase are probleme de sănătate, după ce a trecut peste scandalul în care a fost implicat cu Ciprian Marica. Fostul lider mondial al tenisului masculin a fost internat, miercuri, la un spital privat din Bucureşti. 

Ilie Năstase a oferit şi câteva declaraţiii din spital, unde urmează să fie supus mai multor investigaţii. 

”Sunt aici la spital şi nu prea pot să vorbesc. Sunt nişte aparate aici şi nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva şi sunt în investigaţii de vreo două zile. Nu, deocamdată nu ştiu dacă e COVID pentru că azi m-au internat", a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Lovitură de imagine! Ilie Năstase va avea propria marcă de şosete sportive

Peste 30 de ani a durat contractul pe care Ilie Năstase, cel mai valoros jucător de tenis din istoria Romaniei, l-a avut cu una dintre cele mai cunoscute companii de echipament sportiv din lume.

Dupa ce acest contract s-a incheiat, Ilie Nastase se pare ca a luat decizia de a se ocupa singur de promovarea imaginii lui si, implicit, de realizarea unor parteneriate cu diferite companii private. Site-ul telekomsport.ro a intrat in posesia primelor imagini cu şosetele marca "Nasty", ce urmeaza a fi scoase la vanzare, nu peste mult timp.

Ideea realizarii unui astfel de produs i-a venit omului de afaceri Ilie Pana, care detine o fabrica de profil in Oltenia. Legatura pe care acesta o are cu lumea sportului nu este una singulara. In vara acestui an, tanarul intreprinzator a realizat si sosetele campioanelor olimpice. Este vorba despre ciorapii tip sport, cu tricolor, pe care care canotoarele Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga, i-au purtat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Afla mai multe despre: tenis-ilie năstase-românia 

viewscnt
Articole similare