Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase, acuzat de furt de soţie: "Eu sunt la Mamaia. Dacă am cheile, cum să sparg geamul?"

Ilie Năstase, acuzat de furt de soţie: "Eu sunt la Mamaia. Dacă am cheile, cum să sparg geamul?"

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase este acuzat de soţia sa, Brigitte, că ar fi intrat prin efracţie în casa ei şi ar fi furat mai multe haine şi parfumuri. Fostul tenismen a declarat, pentru MEDIAFAX, că se află în Constanţa şi că nu ar fi putut ajunge în casa din Pipera, subliniind că e vorba de altă persoană.

„Doamna Năstase cine ar fi? Soţia mea. Cum să fur eu de la soţia mea? Eu sunt la Constanţa, la Mamaia, nu ştiu cum aş putea să fur. (...) Nu am fost, de la Mamaia la Bucureşti sunt vreo trei ore, nu ştiu dacă puteam să intru în apartament din Mamaia. (...) Am auzit că am spart şi geamul, păi dacă aveam cheile, cum să intru să sparg geamul? Nu am fost, nu sunt eu, e altcineva”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ilie Năstase.

Precizările vin după ce poliţiştii au fost sesizaţi marţi, în jurul orei 14:00, prin apel la 112, de către şoferul lui Brigitte Năstase, că un bărbat ar fi escaladat gardul şi ar fi intrat în casa din Pipera, spărgând un geam. În casă se afla doar menajera şi, potrivit unor surse judiciare, intrusul ar fi furat mai multe haine, parfumuri, tablouri şi cheile unei case din Mamaia. Poliţia efectuează cercetări în acest caz.

„Eu sunt în Turcia, am fost anunţată. Filipineza era foarte speriată, a intrat peste ea. Nu ştiu nimic”, a declarat Brigitte Năstase, la România TV. Întrebată dacă cel care a intrat în casă şi a furat lucruri a fost Ilie Năstase, aceasta confirmat. 

Afla mai multe despre: ilie nastaseproblemepolitiescandalrosu 

viewscnt
Articole similare