Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Hermannstadt: ”De trei etape câştigă în minutul 90!”

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Hermannstadt: ”De trei etape câştigă în minutul 90!”

UTA

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1 la Arad, în faţa formaţei UTA, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat în minutul 5 al prelungirilor, iar Hermannstadt a rămas singura echipă neînvinsă din Superligă.

Ilie Poenaru, după înfrângerea cu Hermannstadt: ”De trei etape câştigă în minutul 90!”

Arădenii au deschis scorul din penalti, prin Postolachi, în minutul 29. În minutul 36 Baba Alhassan a egalat, pentru ca în minutul 90+5, tot Baba Alhassan să înscrie golul victoriei pentru sibieni, care sunt pe locul 3 în clasament, neînvinşi.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei UTA Arad, a vorbit despre înfrângerea de azi.

”Părea un meci echilibrat, am crezut că aşa se şi termină. Un meci echilibrat, în care nimeni nu merita mai mult. Asta este Hermannstadt, de trei etape câştigă în minutul 90. Norocul a fost din nou de partea lor. Norocul ţi-l faci cu mâna ta. Merită felicitări, bravo lor, nu întâmplător sunt neînvinşi, au partitura lor, ştiu foarte bine ce au de făcut.

Problema este la noi. Nu am avut atitudinea la care mă aşteptam, nu ne-am creat ocazii. Nu puteam să avem pretenţii la mai mult de atât. Am fost lenţi, previzibili. Nu ne-am mişcat. Le-am atras atenţia că nu sunt ok, dar după ce au bătut Botoşani, au crezut că va fi uşor cu Sibiul.

Le-am atras atenţia, le-am arătat pe video, am analizat. E şi vina mea,mi-o asum. Este înfrângerea mea. Poate trebuia să fac nişte modificări în primul unsprezece. Astea sunt problemele noastre interne pe care le-am discutat acum cu ei. Am pierdut nişte puncte importante, nişte puncte care ne asigurau o oarecare linişte în această întrerupere de campionat”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului.

Echipele care au evoluat:

UTA ARAD: Fl. Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriş, Hoxhallari – Cascini (Fl. Matei 46; Negoescu 72), Steau, Batha (Anton 67) – Stahl (Ubbink 46), Postolachi, Jobello (Keseru 67). ANTRENOR: Ilie Poenaru

HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Răuţă (Sota Mino 70), Biceanu (Năstăsie 90) – Balaure (Petrescu 81), Alhassan, Oroian (D. Iancu 70) - D. Paraschiv (Buhăcianu 81). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: ilie poenaruuta arad 

viewscnt
Articole similare