Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru după partida care menţine Clinceniul în primele 5 echipe din Liga 1: "E o victorie mare pentru noi, prima din 2021"

Ilie Poenaru după partida care menţine Clinceniul în primele 5 echipe din Liga 1: "E o victorie mare pentru noi, prima din 2021"

Fotbal

Comentarii

Clinceni s-a impus acasă cu 2-1 în faţa celor de la Botoşani după ce a evoluat aproape o repriză întreagă cu un om în plus pe teren.

Academica Clinceni a obţinut o nouă victorie importantă în Liga 1, consolidându-şi locul de play-off pe care îl ocupă. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a jucat apoape o repriză cu un om în plus pe teren iar lucrul acesta s-a văzut în partea a doua a jocului.

Ilie Poenaru: "Este important că am reuşit să ne descătuşăm. Am suferit, trebuie să recunoaştem că am suferit în multe momente ale jocului şi nu am înţeles de ce am avut momente de crispare, de agitaţie. Spre surprinderea tuturor, s-a putut pasa, s-a putut juca pe 75% din suprafaţa de joc. Una peste alta, este important că ei şi-au dorit foarte mult, au avut atitudine, au crezut în această victorie după egalarea lor şi am reuşit să câştigăm. Asta e cel mai important, pentru că înseamnă foarte mult pentru mentalul lor şi pentru ce uirmează în viitor."

Referitor la suprafaţa de joc, acesta a spus: "Astea sunt condiţiile, nu e vina noastră că se desfăşoară meciurile în luna ianuarie. Noi ne conformăm. Asta ni se cere, asta facem. Din păcate, în afară de Viitorul şi poate Gaz Metan, în rest nu ştiu ce terenuri de joc am văzut foarte bune. Nu ne putem pune cu natura. Dar asta e, important este că am reuşit să ne adaptăm şi să trecem peste acest impediment."

"Am câştigat un meci foarte important, e o victorie mare pentru noi, prima din 2021. Trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci şi să nu ne intereseze absolut nimic. Nici măcar clasamentul. Le-am cerut să nu se mai uite pe clasament, să nu îi intereseze. Pe mine mă interesează să jucăm un fotbal bun, să ne dorim şi să încercăm să câştigăm fiecare meci în parte. Şi vom vedea la sfârşit. Este o presiune şi şi-au creat singuri această presiune, e o dorinţă foarte mare. Şi probabil au căzut în extrema cealaltă. Dar acum au înţeles că întâi trebuie să joace fotbal." a mai declarat antrenorul Clinceniului.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare