Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru e antrenorul momentului în Liga I. Care e secretul din spatele succesului Academicii Clinceni: "Trebuie să scot în evidenţă acest detaliu"

Ilie Poenaru e antrenorul momentului în Liga I. Care e secretul din spatele succesului Academicii Clinceni: "Trebuie să scot în evidenţă acest detaliu"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni este revelaţia actualului sezon din Liga I, iar acum ilfovenii au şase meciuri consecutive fără înfrângere în campionat.

Academica Clinceni joacă miercuri în deplasare cu Poli Iaşi, echipă cu un parcurs total opus celui pe care îl au ilfovenii. Poli Iaşi are şapte înfrângeri în ultimele opt meciuri disputate. Academica Clinceni e pe locul 5 în Liga I, după ce, la finalul săptămânii trecute, a obţinut un nou succes, 1-0, cu FC Argeş. Succesul echipei ilfovene pleacă de la antrenorul Ilie Poenaru, care a dezvăluit că lucrează chiar cu mental coach.

"Pe hârtie, suntem favoriţi. Îmi place cum arată echipa celor de la Iaşi, îmi place ce a făcut Pancu acolo. A venit cu acea agresivitate a lui. A impus multă disciplină. Vorbim de o echipă care te presează în permanenţă. Vom avea un meci foarte greu ţinând cont că ei au mai multe zile de refacere decât noi. Trebuie să fim foarte echilibraţi, organizaţi şi să fim foarte atenţi.

Mental stau foarte bine şi trebuie să scot în evidenţă că asta i se datorează şi mental coach-ului, Bogdan Gribincea cu care lucrez de aproape doi ani. El îmi redă acest echilibru şi îmi gestionează foarte bine presiunea.

Sunt mulţi jucători din lotul nostru care lucrează cu el şi le dă şi lor acest echilibru. Important e că prin dialogul pe care-l avem, vorbim foarte mult de acest echilibru, de modestie, să nu facem calcule acum pentru play-off, pentru că drumul e lung" , a spus Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare