Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, foc şi pară după o nouă înfrângere a Clinceniului: "Suntem repetenţi! S-a terminat cu fotbalul din gleznă!"

Ilie Poenaru, foc şi pară după o nouă înfrângere a Clinceniului: "Suntem repetenţi! S-a terminat cu fotbalul din gleznă!"
Comentarii

Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, a reacţionat la finalul înfrângerii cu FCU Craiova 1948, scor 2-1, pe teren propriu.

Poenaru a luat la ochi doi jucători din echipă şi a spus că noii veniţi nu au înţeles, încă, ce îşi doreşte de la ei. Tehnicianul echipei care sezonul trecut a jucat în play-off a spus că va face schimbări în primul 11 pentru partida din etapa viitoare.

„Suntem repetenţi şi nu putem să trecem clasa. Suntem exact ca în primul sezon, cu 4 înfrângeri la rând. Acum suntem o echipă de play-off, dar total schimbată. Cei care au venit, total nepregătiţi, nu au înţeles ce vreau.  Nu avem alte soluţii, trebuie să ne folosim de ei. De asta arătăm aşa rău. Sunt jucători care au jucat anul trecut în Liga 1, Holzmann, Vanzo. Din aruncarea noastră de la margine, dau ei gol...

Mă leg de partea tactică. Ei construiau în partea stângă, la Asamoah. Vanzo trebuie să îl blocheze pe Asamoah, dar era mereu al doilea la minge. Ce să mai blocheze? Iar Holzmann, 1 vs 1 cu adversarul, nu a putut să rezolve situaţia. Dacă eşti fotbalist, trebuie să rezolvi situaţia. Am suferit şi la atitudine.

Vor fi 100% schimbări în primul 11. Le-am zis şi acum, în vestiar. Nu mai contează valoric, mergem pe jucători care se dăruiesc, cum iese Cascini, cu capul spart. Am nevoie de jucători de sacrificiu, nu care joacă fotbal din gleznă. S-a terminat cu fotbalul din gleznă”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Clinceni - FCU Craiova 1948 1-2, în Liga 1

U Craiova 1948 a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

Au marcat: Chandarov ’84 / Sidibe ’27, Baeten ‘43

Academica Clinceni: A. Păun – Fl. Achim, Bilali, Gardoş (Patriche ’68), Holzmann (Pîrvulescu ’46) – Cioiu (Omoh ’57), L. Filip (Chandarov ’57), Cascini, Vanzo (William ’46) – Vellios, Gavra. Antrenor: Ilie Poenaru

FCU Craiova 1948: Gremsl – R. Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu, V. Pop (Gajic ’74) – S. Sidibe (Bagayoko ’74), C. Bălan (Vieira ’64), Baeten (Raicea ’64). Antrenor: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Filip ’35, Cascini ’78, Achim ’87, Bilali ’90, Patriche ‘90+1 / Raicea ’71, Huyghebaert ’79, Gremsl ‘81

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare