Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Poenaru, mesaj pentru jucătorii săi: ”Ştii cum se juca înainte? Pupai stema! Eu vreau ca ei să primească toţi banii”

Ilie Poenaru, mesaj pentru jucătorii săi: ”Ştii cum se juca înainte? Pupai stema! Eu vreau ca ei să primească toţi banii”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a X-a a play-out-ului Ligii I.

Ilie Poenaru s-a declarat fericit după victoria echipei sale. Tehnicianul formaţiei Academica Clinceni spune că echipa sa a luat o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. El a vorbit şi despre situaţia financiară a echipei şi primele de obiectiv ale jucătorilor săi:

”Nu ne-am luat neapărat revanşa, ne-am pierdut punctele pierdute la Dinamo pe un meci foarte bun. Mă bucur că am remontat şi am redevenit echipa pe care o doream eu. Cel puţin defensiv am făcut ceea ce trebuia. Pe ofensiv ştim foarte bine că suntem mai pragmatici, asta jucăm în ultima perioadă, dar am reuşit totuşi pe contraatac să ne creem ocazii foarte multe. Sunt puţin supărat că jucători tehnici precum Robert Ion nu reuşesc să finalizeze acţiuni foarte bine duse şi se putea întâmpla ca, după atacuri duse de noi şi ratate, ei să ne prindă şi să egaleze. 

Am luat o gură de oxigen, încă nu este terminat, mai avem de jucat, mai avem de adunat puncte. Trebuie să aştepţi puţin şi jocul rezultatelor, să vezi. Suntem la mâna noastră, haideţi să ne câştigăm noi meciurile şi nu ne mai interesează ce fac celelalte. Poate 34-35 de puncte, cine face aceste puncte este salvat.

Ştii cum se juca înainte? Pupai stema. Am făcut eforturi foarte mari, chiar eu personal, şi împreună cu conducerea bineînţeles, ei au o primă destul de substanţială, dar este la pachet. Adică nu pot să dau o primă pentru un meci, iar următorul meci ei să fie relaxaţi şi să pierd, pentru că nu am rezolvat nimic. Le-am făcut un pachet la 3 meciuri câştigate, sau în funcţie de punctele câştigate în cele trei meciuri, vor primi o sumă. Aş vrea să ia toţi banii. Asta îmi doresc, să ia 9 puncte, să ia suma în întregime.

Important este să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne vedem de treabă în continuare, pentru că încă nu am rezolvat această prblemă. În sezonul următor, dacă voi fi aici în continuare, vom încerca să alcătuim un lot şi numeric şi valoric mult peste ce avem acum” a mărturisit Ilie Poenaru, după meci.

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, în etapa a X-a a play-out-ului Ligii I. Pentru Academica au marcat Şut '38 

Afla mai multe despre: ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare