Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Stan a semnat cu noua echipă! ”Este pentru a treia oară când o antrenez!” Unde a ajuns fostul antrenor de la FCSB

Ilie Stan a semnat cu noua echipă! ”Este pentru a treia oară când o antrenez!” Unde a ajuns fostul antrenor de la FCSB
Comentarii

Ilie Stan şi-a găsit o nouă echipă, după ce a fost liber de contract din luna octombrie a anului trecut.

Ilie Stan s-a despărţit de FC Braşov-SR, iar de atunci nu a mai semnat cu altă echipă. În cursul zilei de duminică, românul a fost prezentat oficial la noua lui echipă. El a semnat cu Al-Seeb, campioana Omanului.

Fostul antrenor de la FCSB a semnat un contract valabil pe un an de zile şi a declarat că intenţionează să aducă în stafful său încă doi români. 

”Este pentru a treia oară când o antrenez pe Al-Seeb. După 17 ani am revenit aici şi pot spune că s-au schimbat multe lucruri în bine, în special în infrastructură. Am semnat pe un an, am o mare responsabilitate, ţinând cont că am preluat echipa campioană.

Vreau să aduc în staff şi unul sau doi antrenori români. Vom fi angrenaţi în patru competiţii, vom debuta în Supercupă, apoi campionat, Cupă, dar şi în preliminariile Cupei Campionilor Asiei. Sper să fac treabă bună aici, pentru că vin după o perioadă extrem de dificilă la FC Braşov, unde se ştie ce probleme am avut”, a spus Ilie Stan.

Ilie Stan a dezvăluit totul despre colaborarea cu Gigi Becali ”Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa!”

”Am avut o perioadă bună şi am demonstrat. Am luat echipa de pe locul 10 şi am ajuns pe locul doi. Prin jocul echipei, de la o mie de suporteri, în trei luni am jucat cu 50.000. După o singură discuţie cu Gigi, am decis să plec.

N-am avut divergenţe. Când am plecat, simţeam că e momentul. S-au întâmplat multe lucruri pe care n-o să le spun şi-o să le ţin doar pentru mine. Eu mai mult fac decât vorbesc, dar, când fac şi nu sunt respectat, o să vorbesc.

La un meci cu Gaz Metan, de acasă, la pauză, a venit Narcis (n.r. Narcis Răducan, director sportiv al echipei în acea perioadă) la mine pentru prima dată cu telefonul şi scria 'Tatu, Tatu, Tatu, Tatu (n.r. Leandro Tatu, fost jucător la FCSB'.

L-am trimis la încălzire şi atunci am zis 'câştig, plec, nu câştig, tot plec'. Am făcut 0-0, după meci am fost la Gigi şi i-am spus că nu mai rămân. Eu aveam discuţii cu Gigi, mergeam la palat, făceam o strategie, îi explicam cum gândesc eu, era de acord cu majoritatea deciziilor care erau luate de mine”, a declarat Ilie Stan, potrivit GSP.

Ilie Stan a dezvăluit că atunci când a preluat echipa, FCSB trecea printr-o perioadă grea, Becali i-a oferit putere de decizie. După ce echipa a reintrat în cursa pentru titlu, patronul a început să se implice. 

”Când eram pe locul 10, 'Ilie, faci ce vrei la echipă', dar când am ajuns pe locul doi, 'tată, de acum sunt 30 de milioane de euro în joc şi trebuie să mă bag'. Atunci am renunţat.'Eşti nebun, când m-a adus să mă bat cu CFR-ul, unde pleci?'. 'În ce condiţii să rămân?'. 'Băi, tată, tu antrenezi, eu fac echipa'. N-am putut şi am plecat”, a spus Ilie Stan.

Afla mai multe despre: ilie stan-fcsb-oman 

viewscnt
Articole similare