You are here:

Imaginea săptămânii! Cum a ajuns Toby Alderweireld să joace fără emblema clubului pe piept în derby-ul cu Liverpool

Imaginea săptămânii! Cum a ajuns Toby Alderweireld să joace fără emblema clubului pe piept în derby-ul cu Liverpoolgalerie foto

Premier League

Comentarii

Liverpool s-a impus în derby-ul etapei din Premier League, scor 2-1, pe terenul lui Tottenham, iar cormoranii au ajuns la cinci victorii din tot atâtea partide în noul sezon.

Liverpool ocupă locul 2 în Premier League, fiind devansată doar de Chelsea, care are tot punctaj maxim (15) după cinci runde, dar un golaveraj superior (+10 faţă de +9).

Dincolo de spectacolul fotbalistic, fanii care au urmărit meciul dintre Tottenham şi Liverpool au fost intrigaţi de faptul că unul din titularii gazdelor, belgianul Toby Alderweireld a jucat fără emblema clubului pe piept. O imagine rară într-un campionat în care atenţia la detalii e întotdeauna la cele mai înalte cote.

Emblema a dispărut în timpul meciului
Mulţi dintre fani s-au grăbit să speculeze că apariţia lui Alderweireld fără emblema lui Tottenham pe piept a reprezentat un protest al fundaşului, deranjat de faptul că nu a fost lăsat să se transfere în vară (s-a speculat mult pe seama unei oferte din partea lui Manchester United).



Totuşi, imaginile surprinse în debutul partidei arată că echipamentul lui Alderweireld a fost "complet" şi emblema clubului era prezentă pe tricou. Foarte probabil, aceasta s-a dezlipit în timpul unui duel pentru balon, nefiind lipită corespunzător pe tricou.

 

Afla mai multe despre: alderweireldtottenhamliverpoolemblema 

viewscnt
Articole similare