Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMAGINEA ZILEI | Salah şi Ramos s-au întâlnit pentru prima dată de la accidentarea din finala CL! Cum i-a aşezat UEFA în sală :)

IMAGINEA ZILEI | Salah şi Ramos s-au întâlnit pentru prima dată de la accidentarea din finala CL! Cum i-a aşezat UEFA în sală :)galerie foto
Comentarii

Organizatorii tragerii la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor au ales să-l aşeze în sală pe Sergio Ramos în spatele lui Mohamed Salah. A fost prima întâlnire dintre cei doi după incidentul de la finala Ligii Campionilor.

Sergio Ramos l-a scos devreme din joc pe Salah - cel mai periculos jucător de la Liverpool - în finala Ligii Campionilor. Atunci, fundaşul lui Real Madrid a făcut un fault inteligent şi Salah a avut nevoie de schimbare. Însă internaţionalul spaniol a fost acuzat că mişcarea a fost premeditată, deoarece a vrut să scape de cel mai periculos adversar de la Liverpool. Din cauza acelei accidentări, Salah a avut probleme şi la Cupa Mondială, unde a ieşit cu Egiptul încă din faza grupelor.

La ceremonia pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, Salah şi Ramos s-au întâlnit pentru prima dată. În mod ironic, Ramos a fost aşezat chiar în spatele lui Salah.

Afla mai multe despre: sergio ramosliverpoolreal madridliga campionilor 

viewscnt
Articole similare