You are here:

Imagini de colecţie cu Mircea Lucescu după ce a câştigat titlul cu Dinamo Kiev! Jucătorii l-au udat din cap până în picioare cu şampanie

Imagini de colecţie cu Mircea Lucescu după ce a câştigat titlul cu Dinamo Kiev! Jucătorii l-au udat din cap până în picioare cu şampanie
galerie foto

Stranieri

Comentarii

Lucescu este coşmarul fostei sale echipe, Şahtior, şi a câştigat titlul în Ucraina alături de Dinamo Kiev.

UPDATE 19:30: La finalul meciului cu Inhulets, Mircea Lucescu a fost surprins în timp ce se bucura cu fotbaliştii săi. Jucătorii au fost în extaz după performanţa reuşită şi l-au udat cu şampanie pe antrenorul român. 

Echipa lui 'Luce' s-a impus pe teren propriu, împotriva lui Inhulets, scor 5-0, într-un meci al etapei cu numărul 23 din campionatul ucrainean. Dinamo Kiev a câştigat matematic competiţia, cu 3 etape înainte de final.

Pentru echipa din capitala Ucrainei au marcat: Illia Zabarnyi 5, Artem Besiedin 14, Viktor Tsygankov 48, 71, Denys Popov 82.

Înaintea etapei de astăzi, erau 10 puncte distanţă între Dinamo Kiev si Şahtior. Ultima dată când echipa din capitala Ucrainei a reuşit să câştige titlu a fost în seznul 2015/16. În ultimii 4 ani, Şahtior a câştigat trofeul de fiecare dată. 
 
 
Mircea Lucescu a preluat echipa înainte de startul sezonului actual şi a fost contestat mereu de suporterii lui Dinamo Kiev. Cu el la cârmă, echipa a înregistrat în acest sezon 17 victorii, 4 remize şi o singură înfrângere. Nou campioană a avut un golaveraj de 46-14. 
 
Lucescu poate face eventul cu Dinamo Kiev, iar pe 13 mai va juca finala cupei contra lui Zorya. 
 

Palmaresul lui Mircea Lucescu în afară

Cupa UEFA (cu Şahtior)

Supercupa Europei (cu Galatasaray)

9 titluri în Ucraina (8 cu Şahtior şi unul cu Dinamo Kiev)

6 Cupe ale Ucrainei (toate cu Şahtior)

8 Supercupe ale Ucrainei (7 cu Şahtior şi una cu Dinamo Kiev)

2 titluri în Turcia (cu Galatasaray şi Beşiktaş)

Supercupa Rusiei (cu Zenit) 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare