Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imbatabil! David Popovici a câştigat încă o medalie de aur la Campionatele Europene de Nataţie pentru juniori de la Bucureşti

Imbatabil! David Popovici a câştigat încă o medalie de aur la Campionatele Europene de Nataţie pentru juniori de la Bucureşti

Sporturi

Comentarii

Sportivul David Popovici a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de Nataţie pentru juniori de la Bucureşti în proba de 50 metri.

David Popovici, de neoprit. Încă o medalie de aur la CE de Nataţie pentru juniori

Popovici a terminat cursa în 20 de secunde şi 16 sutimi.

România a mai obţinut cinci medalii la CE de nataţie pentru juniori: aur la 200 m liber masculin prin David Popovici, aur la ştafetă masculin 4x100 m liber şi argint la ştafetă combinată 4x100 m liber, Bianca Costea, argint la 50 metri liber şi Vlad Stancu, aur la 1500 metri masculin.

"David Popovici a câştigat medalia de aur la 50 m liber

Fenomenalul David Popovici a adus din nou satisfacţie celor prezenţi în tribunele Complexului Sportiv din Nataţie Otopeni. Şi nu numai!

Vineri după-amiază, David a dat un nou recital la ediţia cu numărul 49 a Campionatului European de înot pentru juniori şi a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, după o cursă extrem de spectaculoasă.

Timpul său: 22.16 s.

Este a patra medalie pentru David Popovici la această ediţie a Campionatului European de înot pentru juniori. El a mai cucerit aurul la 200 m liber şi cu ştafeta de 4x100 m liber masculin şi argintul cu ştafeta combinată de 4x100 m liber.

Iar mâine dimineaţă intră în serii la 100 m liber!

FELICITĂRI, DAVID!", a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

 

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare